Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Life 19 dec 2018

Bewezen: Het jongste zusje krijgt de meeste kadootjes tijdens Kerstmis

De oudste zusjes schijnen favoriet te zijn bij ouders, middelste zusjes hebben het grootste hart. Maar de jongste zusjes, die hebben het pas écht goed voor elkaar. Want ze hebben niet alleen de grootste kans miljonair te worden én vanaf vandaag kunnen we ook zeggen dat ze de meeste kadootjes krijgen tijdens Kerstmis.

Natuurlijk gaat Kerstmis écht niet alleen om de kadootjes. Maar als je natuurlijk naar de kerstboom kijkt en alle pakketjes die eronder liggen gaat je hartje wel sneller kloppen toch? Die van het jongste zusje helemaal want zij krijgt de meeste kadootjes.

Meeste kadootjes

Onder de kerstboom ga je haar naam het meest spotten op alle pakketjes. Zij krijgt in totaal de meeste kadootjes aldus onderzoekers. En dat maakt het leven van het jongste kind toch opeens wel héél leuk. Want de oudste zus is al het favorietje en de middelste heeft ook alles al voor jou gedaan (zwemdiploma gehaald, afgestudeerd, roept u maar).

In het onderzoek werden er 10.000 zusses ondervraagd wie de meeste kadootjes kreeg. De jongste kwam als winnaar uit de bus. Daarna de oudste. En de middelste? Die krijgt het allerminst.

Maar niet getreurd, het gaat natuurlijk vooral om wát je krijgt. Want als er in dat ene pakketje iets zit wat je het allerliefste wil, tsja dan maakt de rest ook niet meer uit toch? Dit zeggen we natuurlijk tegen de middelste en oudste zussen. Wij jongste zusjes, wij weten wel beter. Merry Christmas!

Wil je ook nog even lezen waarom jij als jongste de grootste kans hebt om miljonair te worden? Dat lees je hier.
meeste kadootjes

Reageer op artikel:
Bewezen: Het jongste zusje krijgt de meeste kadootjes tijdens Kerstmis
Sluiten