Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Nieuws 18 apr 2018

Oeeeh! Dit is je kans op een meet en greet met Temptation Island deelnemer Mezdi

Eerlijk is eerlijk, Mezdi is de knapste man onder de koppels die meedoen aan Temptation Island. En stiekem zouden we hem ook best wel willen ontmoeten. Hebben wij even goed nieuws voor jou, want dit is je kans. Mezdi geeft op Facebook een meet en greet weg.

Mezdi houdt wel van ‘de dames’ om het in zijn eigen woorden te zeggen, en de dames ook van hem als we zijn Instagram moeten geloven. Met 200K volgers is Mezdi zeker weten één van de favorieten van dit seizoen. En dit is niet de eerste keer dat de deelnemers van Temptation Island zo’n hype zijn.

Meet en greet met Mezdi

En met deze gloednieuwe sterrenstatus staan de verleiders natuurlijk op de leukste feestjes om hun fans te ontmoeten. Aanstaande vrijdag draait Mezdi in De Koets in Zeist, en jíj kan hem daarna beter leren kennen tijdens een meet en greet.

Hoe jij kan winnen

Nou wat moet je daar dan voor doen? Simpel, in het onderstaande bericht een comment achterlaten en daarin een vriendinnetje (tevens huge Temptation Island fan) taggen. De winnaar wordt vrijdag bekend gemaakt dus wie weet sta jij ‘s avonds wel te dansen met Mezdi. Oeeh. (En dat kunnen jullie vast beter dan Danielle en Fabrizio)

Reageer op artikel:
Oeeeh! Dit is je kans op een meet en greet met Temptation Island deelnemer Mezdi
Sluiten