Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Love 4 dec 2020

Wel of geen ‘meet the parents’ met Kerstmis? Zo weet je of jullie er al aan toe zijn

Als je rond de periode van oktober/november een relatie hebt gekregen, krijgen jullie ongetwijfeld vaak deze vraag voorgeschoteld: gaan jullie samen Kerstmis vieren? Een heuse meet the parents dus tijdens de feestdagen. Nét zoals in de kerstfilms.

De grote vraag is natuurlijk: zijn jullie hier al klaar voor? Het kan op z’n zachtst gezegd behoorlijk ongemakkelijk zijn om het hierover te hebben.

Meet the parents met Kerstmis, of nog even wachten?

Jullie samen zijn de enigen die kunnen bedenken of het al zo ver is of dat jullie hier liever nog even mee wachten. Als jullie deze mijlpalen hebben bereikt, wordt het misschien wel tijd om je lief eindelijk mee te nemen naar the home base.

1. Jullie hebben een emotionele band met elkaar

Klinkt heel diep dit maar er zit absoluut een kern van waarheid in. Hebben jullie al een aantal diepgaande gesprekken gehad? Dan zorgt dat – als het goed is – voor een emotionele connectie. Dit is vaak het moment waarop je ook beseft dat je echt al een beetje van de ander begint te houden. Goed teken!

Gaat het toch niet meer zo soepel tussen jullie twee? Uit deze 7 signalen blijkt het dat het einde relatie voor jullie is

2. Je ouders weten al over je lover

Een ander goed teken is dat je je ouders al hebt verteld dat jullie een relatie hebben of in ieder geval dat de dingen serieus worden. Je hebt ze er bij betrokken, ze vragen al regelmatig naar hem of haar en laten duidelijk merken dat ze nieuwsgierig zijn naar je nieuwe lief.

3. Jullie willen graag elkaars familie leren kennen

Als je verliefd bent op de ander, wil je ongetwijfeld ook graag zijn of haar familie leren kennen. Meestal zie je eerst wat vrienden van elkaar en komt daarna de familie. Zijn jullie geïnteresseerd in elkaars familie en waar iemand vandaan komt? Neem elkaar dan absoluut mee met Kerstmis!

4. Jullie zijn echt serieus en willen een stapje verder gaan

Als het voor jullie beiden op meerdere vlakken goed voelt, is de kans groot dat jullie ook een stapje verder willen gaan. Een meet the parents tijdens Kerstmis kan dan natuurlijk niet uitblijven. Doen!

Reageer op artikel:
Wel of geen ‘meet the parents’ met Kerstmis? Zo weet je of jullie er al aan toe zijn
Sluiten