Dat gezond zijn zo makkelijk kan zijn: met dit drankje doe je je lichaam een groot plezier

When life gives you lemons... Dan maak jij daar gebruik van. En gebruik dan vooral citroen in dít drankje, want het doet wonderen voor je.

Niks nieuws

Het drinken van thee is goed voor je. Nothing new right? Maar het drinken van deze thee is zo goed voor je, dat het je lifestyle enorm kan verbeteren.

We hebben het hier over simpele groene thee met citroen en honing. Misschien drink je deze thee al met regelmaat of alleen wanneer je verkouden bent. Maar het drinken van dit goedje heeft enorme voordelen, en wel hierom:

Wat doet het?

[one_half][/one_half][one_half_last]Heb je vaak last van verkoudheid of griepjes? Vervang dan je kop sterke koffie in de ochtend voor thee met honing en citroen. Citroenen zitten namelijk boordevol healthy stuff die wij dagelijks nodig hebben. Zo bevatten citroenen vitamine C, B-vitamines, kalk, koper, ijzer, magnesium, kalium en vezels. Wow. Al deze kickass werkingen van citroenen helpen dus enorm als jij vaak ziek bent. Citroen zorgt ook voor een goede reiniging van je lichaam. Je nieren, lever en darmen krijgen door citroenen een echte schoonmaakbeurt. Citroenen verlagen ook je bloeddruk, en zorgen voor een regelmatige stoelgang. Heb jij gauw last van een opgezette buik? Citroenen helpen als geen ander.[/one_half_last]

Gezonde vervanger

Thee met citroen en honing kan ook jouw koffie verslaving vervangen. Je zal merken als je deze thee elke dag drinkt je minder behoefte hebt aan cafeïne. Door het super gezonde drankje krijg jij in de ochtend de power boost die je nodig hebt.

Het recept voor dit mega gezonde drankje? Het kan niet simpeler. Kook heet water. Pers hier een halve citroen in uit en voeg wat honing toe. Meng het geheel door elkaar en voilà, jouw gezonde drankje is good to go.

Reageer op artikel:
Dat gezond zijn zo makkelijk kan zijn: met dit drankje doe je je lichaam een groot plezier
Sluiten