Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 18 juni 2018

Uh oh! Het ziet ernaar uit dat Megan van Temptation Island weer vrijgezel is

Oh, oh, oh. Wat was het afgelopen Temptation Island seizoen smullen. Weet je nog hoe Megan genoeg had van de escapades van Kevin en ervandoor ging met Joshua? Juist. Dat de verleider eigenlijk geen interesse had was prima. Megan kreeg een relatie met zijn beste vriend, maar dat lijkt nu voorbij...

Temptation Island heeft Megan veel opgeleverd. Nieuwe lippen, veel volgers én een relatie met Jochen. Je weet wel, de BFF van Joshua. Maar hè, ze volgen elkaar niet meer op Instagram en alle foto’s zijn verdwenen. Is Megan weer vrijgezel?

Is Megan van Temptation Island vrijgezel?

Het lijkt erop dat Megan kort na haar deelname aan Temptation Island dan toch weer vrijgezel is. R.I.P. verliefde kiekjes met Jochen. Het feit dat de twee elkaar zelfs niet meer volgen zegt tegenwoordig genoeg: dan is er stront aan de knikker.

Op gesponsorde posts en winacties na gebeurt er niet zo heel veel meer op haar Instagram account. Alle sporen van haar relatie zijn voor het gemak maar gewist. Het is nog maar de vraag of iemand hierover uit de school wil klappen, maar de TI-kandidaten kennende duurt dat niet heel lang meer.

Reageer op artikel:
Uh oh! Het ziet ernaar uit dat Megan van Temptation Island weer vrijgezel is
Sluiten