Huh? Dit is waarom Meghan Markle altijd te grote schoenen draagt

Meghan Markle heeft er altijd al uitgezien als een royal, ook voordat ze trouwde met prins Harry. Ze komt altijd met de mooiste kleding aanzetten. Maar één ding valt ons wel op: ze draagt heel vaak te grote schoenen. Wij weten waarom.

Meghan Markle’s te grote schoenen

De Duchess of Sussex, Meghan, komt altijd pico bello voor de dag. Maar wat veel mensen is opgevallen, is dat de vrouw van prins Harry vaak veel te grote schoenen draagt. Dat is niet zonder reden.

Nee, de fout ligt niet bij haar stylist en de kans is ook klein dat haar maat was uitverkocht. Toch komt ze vaak naar evenementen toe op schoenen waarvan je denkt dat ze er elk moment uit valt. Maar Meghan heeft zoveel extra ruimte bij haar hakken over met een reden.

Meghan markle schoenen

De reden

We kunnen weer met een gerust hard slapen dankzij de mode-expert Harriet Davey want zij legt het uit. Aan The Sun vertelt ze dat Meghan bewust te grote schoenen draagt. Dit is namelijk om te voorkomen dat ze pijnlijke voeten en blaren krijgt.


We weten allemaal hoe ontzettend veel pijn het doet als je de hele dag op hoge happen hebt gelopen. Het eerste wat we meestal doen, is onze hakken omruilen voor lekkere pantoffeltjes, maar dat is iets wat de hertogin van Sussex op een gemiddelde dag met prins Harry niet veel doet natuurlijk.

Door schoenen te dragen die iets groter zijn, kunnen haar voeten een beetje op te zwellen, zonder dat ze vervelende blaren op haar hakken krijgt.

Nu denk je waarschijnlijk, net als wij, dat te grote schoenen ook helemaal niet comfortabel zitten. Ook daar is natuurlijk iets op bedacht. De ruimtes die Meghan over heeft in haar hakken worden namelijk opgevuld door watjes. Zwellen de voeten op, dan verwijdert ze de watjes en zitten de schoenen weer als gegoten.

Dat is nou slim bedacht van Meghan (of haar stylist).

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Dreamjob alarm! Prins Harry en Meghan zoeken een communicatietalentje

The Sun

Reageer op artikel:
Huh? Dit is waarom Meghan Markle altijd te grote schoenen draagt
Sluiten