Redactie
Redactie Life 20 aug 2020

Ben jij een vrouw die bier drinkt? Dan herken je de volgende dingen sowieso

Ben jij een meid die wel geniet van een lekker koud biertje? Dan ben jij ook de meid die op een festival nooit lang na hoeft te denken welk drankje ze gaat bestellen, die zonder enige schaamte een lekker vaasje bestelt op het terras en tijdens een huisfeestje altijd te spotten is met een groen flesje in haar hand. Deze zes dingen herkennen alleen meiden die bier drinken.

Chardonnay, Merlot of Pinot Grigio is je allemaal te veel gedoe. Met een lekker koud tapbiertje ben jij helemaal gelukkig. Herken je dit? Dan herken je de volgende zes dingen sowieso ook.

Deze zes dingen herkennen alleen meiden die bier drinken

De volgende dingen komen je waarschijnlijk heel bekend voor.

1. Je bent (een beetje) one of the guys

Op een feestje vind jij jezelf vaak tussen de jongens in plaats van tussen de meiden. Je kan er niets aan doen, want je vindt het daar nu eenmaal een stuk gezelliger.

2. Je houdt niet van lastig gedoe

Jouw grootste ergernis: mensen die van ieder klein dingetje een punt maken. Meiden die moeilijk doen om een ijsblokje te veel in hun drinken, daar krijg jij hoofdpijn van.

3. Je bent recht voor je raap

Als jij iets wil, dan zeg je dat. Hierdoor heb je bijna nooit problemen, want iedereen weet precies wat ‘ie aan je heeft. Jij houdt niet van om het punt heendraaien. Nee, jij zegt meteen wat je bedoelt.

4. Je bent altijd goedkoop uit

Het beste aan alles? De prijs. Voor twintig euro ben jij dronken, terwijl je gin tonic-drinkende vriendinnen voor dat geld anderhalf drankje bestellen. Bier drinken is winnen.

5. Je weet niets van wijn, maar wel alles van bier

Al die verschillende wijnsoorten boeien je niet zoveel, maar aan jouw bierkennis kan menig man nog een puntje zuigen. Je weet precies welke Tripple, Weizen of IPA het lekkerst is.

6. Jouw ideale date is een bierproeverij

Je hoeft nooit lang na te denken over wat je gaat doen tijdens een eerste date, want meestal eindig je toch wel in de bierbrouwerij. Het is de ideale plek om met je potentiële lover alle soorten bier te proberen en langzaam maar zeker dronken te worden. Alle meiden die geen bier lusten weten niet wat ze missen.

Lees ook: Waarom vrouwen die bier drinken écht wel sexy en vrouwelijk zijn

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ben jij een vrouw die bier drinkt? Dan herken je de volgende dingen sowieso
Sluiten