Meisje creëert six pack binnen zes weken en laat daar helemaal niets lekkers voor staan

Het begon allemaal bij Sara. Sara ging eigenlijk per ongeluk een fitness challenge aan met een 'aantrekkelijke kennis'. De deal was dat degene met de slechtste resultaten de ander mee uit eten zou moeten nemen (goh, balen). Dat wilde Sara natuurlijk niet verliezen en besloot de challenge ook serieus aan te nemen. Echter had ze één voorwaarde. Ze zou er haar liefde voor fout eten (bacon, ijs, drank) er niet voor opgeven. Wat er toen gebeurde? Bekijk de foto's.

Tijdens het sporten denken wij vrouwen aan de vreemdste dingen.

Sara kreeg het voor elkaar om binnen zes weken een six pack te creëren. En dat allemaal terwijl ze zich nog steeds aan haar oude (en dus niet super gezonde) dieet hield. Hoe ze het voor elkaar kreeg?

[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]
[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]

Ze begon met de nodige research. Genoeg oefeningen en programma’s kwamen naar boven waar je binnen no time een six pack mee weet te creëren, maar dat ging dan natuurlijk niet zonder je dieet dramatisch aan te passen. Geen optie voor Sara dus.

[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]

Sara besloot haar vier wekelijkse uren cardio in de sportschool voor krachttraining te verwisselen. Het mooie aan krachttraining is echter dat je veel zult moeten blijven eten om alles om te zetten in spieren. Ze begon met het drinken van proteïneshakes, bleef nog steeds bacon eten maar at ook minimaal een vegetarische maaltijd op een dag en liet zichzelf één dag in de week ‘cheaten’. Ofwel die kom sla inruilen voor een bak B&J.

Sara bleef vrijwel alles eten (en drinken) wat ze lekker vond, maar paste enkel haar trainingsschema aan. Van vier uur in de week cardio naar vier uur in de week intense krachttraining. Ze heeft misschien nog nooit zo hard voor een date moeten werken, maar het diner heeft ze in ieder geval binnengesleept. Wie ga jij uitdagen?

Reageer op artikel:
Meisje creëert six pack binnen zes weken en laat daar helemaal niets lekkers voor staan
Sluiten