Roodharig meisje werd geweigerd op het vliegveld vanwege haar bleke huid

Het zal je maar gebeuren, je staat op een vliegveld helemaal klaar om naar de prachtige Malediven te gaan. Je kunt letterlijk niet wachten tot je aan boort mag en de reis eindelijk écht begint. Maar dan mag je niet mee..

Het overkwam de veertienjarige Schotse Grace die met haar ouders klaar was om naar het paradijs te vliegen. Toen ze ging inchecken op het vliegveld van Manchester had het personeel van luchtvaartmaatschappij Etihad Airways echter het idee dat het meisje ziek was door haar bleke huid.

Grace was natuurlijk kerngezond, maar dankt haar bleke huid (en rode haar) aan haar Schotse afkomst. Iemand van de EHBO en de ouders van het meisje probeerden Etihad Airways tevergeefs te vertellen dat Grace echt niets mankeerde.

Gelukkig konden ze de huisarts wel bereiken, die garant wilde staan voor haar gezondheid. Zo werd ze op het nippertje alsnog good to go verklaard en kon de hele familie alsnog naar de Malediven. Daar aangekomen bleek alleen de koffer van haar moeder achtergebleven te zijn in Manchester… Ai..

Reageer op artikel:
Roodharig meisje werd geweigerd op het vliegveld vanwege haar bleke huid
Sluiten