Wauw! Meisje met gezwollen been brengt de meest prachtige boodschap ooit in bikini

Op Beautify lees je vaker verhalen over hoe meisjes, vrouwen en organisaties wereldwijd proberen om vrouwen een beter gevoel over hunzelf te laten geven. De bijzondere verhalen geven wij graag een platform. Zo ook dit verhaal van de 19-jarige Isa-Bella.

Isa-Bella is een meisje uit Canada die geboren is met het Parker Weber syndroom waardoor haar rechterbeen opgezwollen is en achttien kilo zwaarder dan haar linkerbeen. Isa-Bella plaatste een foto van haar in bikini om zo te laten zien aan vrouwen over de hele wereld dat het belangrijk is dat je jezelf lief hebt en accepteert voor wie je bent.

“Mijn conditie vormt mij niet tot wie ik ben. Het zal me er ook niet van weerhouden om een schattig jurkje of bikini te dragen. Voor mij is het vertrouwen hebben in jezelf het allerbelangrijkste, want als je vertrouwen hebt in je eigen lichaam (zelfs met een bepaalde ‘afwijking’) dan krijg je geen blikken van medelijden maar juist van bewondering. Ik denk dat het belangrijk is dat als je iets hebt met je gezondheid, het niet alleen belangrijk is om je te concenteren op beter worden maar ook juist op hoe je van jezelf kunt houden en jezelf kunt accepteren.”

Reageer op artikel:
Wauw! Meisje met gezwollen been brengt de meest prachtige boodschap ooit in bikini
Sluiten