Wow! Dit meisje hield haar moedervlek en barst van het zelfvertrouwen

De 22-jarige Cassandra Naud is succesvol als professioneel danser en prachtig om te zien. Maar om één ding kun je niet heen, en dat is haar harige moedervlek die een groot gedeelte van haar gezicht beslaat.

Cassandra werd geboren met de aandoening hypertrichosis wat zorgt voor een toename van haar op een willekeurig lichaamsgebied. In het geval van Cassandra zat de moedervlek met haar op haar gezicht.

Haar ouders werden na haar geboorte voor de keuze gesteld of ze de vlek weg wilden laten halen of niet. Ze maakten de keuze om het niet te doen omdat het niet zeker was hoe de operatie uit zou pakken in verband met littekens, plus het was onduidelijk of de vlek weer terug zou groeien.

‘Mijn moedervlek maakt me uniek en memorabel. Het is wie ik ben, en ik kan eerlijk zeggen dat het me nooit heeft tegengehouden.’

Weghalen van de moedervlek

Op 13-jarige leeftijd mocht Cassandra zelf beslissen of ze de moedervlek weg wilde laten halen. Maar ondanks dat ze er veel mee werd gepest besloot ze dat ze hem niet weg wilde laten halen.

Ze is dan ook blij dat haar ouders vroeger dezelfde keuze hebben gemaakt, omdat ze vindt dat de vlek haar heeft gemaakt tot de persoon die ze nu is.

Opmerkingen

Hoewel ze nu barst van het zelfvertrouwen krijgt ze nog steeds dagelijks opmerkingen van mensen die vinden dat ze hem weg moet laten halen. Ze krijgt zelfs verzoeken om de moedervlek met Photoshop weg te halen.

Maar Cassandra laat zich door niets en niemand tegenhouden en is tegenwoordig een professioneel danser en wordt steeds meer gevraagd als model. Wil je meer van Cassandra zien check dan haar Instagram.

‘Het mooiste in het leven is wanneer je iemand vindt die je flaws , je fouten en je zwakheden kent, en jou nog steeds helemaal geweldig vindt.’

Reageer op artikel:
Wow! Dit meisje hield haar moedervlek en barst van het zelfvertrouwen
Sluiten