Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 1 nov 2014

Meisje wint zelfvertrouwen terug door deelname Miss Verkiezing na het verwijderen van 20 (!) tumoren

Clemmie Huckerby is een 18-jarige jonge vrouw bij wie in juni dit jaar werd ontdekt dat ze 20 tumoren in haar nek had. Er werd schildklierkanker geconstateerd. Nadat de tumoren operatief waren verwijderd voelde Clemmie zich net als Frankenstein met een litteken over haar hele nek. Waar ze altijd vol zelfvertrouwen was geweest over haar uiterlijk, voelde ze zich nu ontzettend onzeker. En daarom gaf ze zich op voor een Miss Verkiezing.

Clemmie voelde zich niet lekker en constant moe toen er twintig tumoren in haar nek werden ontdekt. De jonge vrouw kreeg direct bestraling en gelukkig konden de tumoren operatief worden verwijderd. Het enige nadeel is het litteken wat van haar linkeroor via de onderkant van haar nek naar haar rechteroor loopt. Een litteken dat Clemmie al snel deed voelen alsof ze Frankenstein was.

Toen besloot ze dat ze haar sterke ‘ik’ terug wilde krijgen. De vrouw die altijd vol zelfvertrouwen in het leven stond en tevreden was met haar uiterlijk. En daarom doet ze nu mee aan een Miss Verkiezing. Ze staat momenteel in de finale die nog moet plaatsvinden. Maar haar deelname gaat niet alleen over haarzelf. Ze hoopt op meer aandacht voor (schildklier)kanker en een toename van donaties.

Let op onderstaand beeld kan als schokkend worden ervaren

[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]

Reageer op artikel:
Meisje wint zelfvertrouwen terug door deelname Miss Verkiezing na het verwijderen van 20 (!) tumoren
Sluiten