Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Nieuws 11 feb 2017

Meisjes die áltijd super enthousiast zijn zullen deze 10 dingen herkennen

Je ouders konden hun geluk niet op, met zo´n in en in vrolijk kind. Je gaat met een lach het leven door en daar mag je heel blij mee zijn. Af en toe kan je enthousiasme een beetje lastig zijn. Maar ach dat lach je dan ook maar weg. Herken jij dit?

1. Mannen vinden je ontwapenend

Met je grote grijns van oor tot oor en sprankelende ogen ben je een ware catch voor mannen. Je enthousiasme maakt je niet alleen mooier, maar ook makkelijker te benaderen. Ze vragen zich direct af wie die vrolijke meid is.

2. Je wordt je hele leven al een ´blij ei´ genoemd

En mensen die je van vroeger tegenkomt zeggen steevast: ‘Ach, vroeger was je ook al zo´n enthousiast kind!´

3. Je maakt met iedereen een praatje

Verlegenheid is niet iets wat jij kent. Want met je enthousiasme weet je altijd wel een aanknopingspunt te vinden voor een gesprek. Of het nou met een wildvreemde is of als je Doutzen Kroes tegenkomt. Je weet met iedereen een babbel te maken. En ze zullen je niet snel vergeten.

4. Je bent een ware positiviteitsgoeroe

Waar anderen een donkere wolk zien, zie jij alweer een paar zonnestralen naar beneden komen. Je weet al het negatieve positief te maken. En dat maakt je leven elke dag weer leuk.

5. Soms komt je enthousiasme en beetje vreemd over

´Ach meid, ik vind je zo leuk, ga anders ook mee op stap!´, iets wat jij uit enthousiasme zomaar kan zeggen tegen een wildvreemde. De één vindt het leuk, de ander vindt het een beetje gek..

6. En in nare situaties weet je niet altijd een houding te geven

Trieste momenten zijn niet aan jou besteed. Je weet je dan ook geen houding te geven als er een ruzie is binnen de vriendinnengroep en kan zomaar zeggen: ´Ach, stel jullie niet aan zeurpieten!´

7. Je weet elke vriendin op te vrolijken

Het is nou eenmaal zo dat vrolijkheid aanstekelijk is. En dat maakt jou de vriendin die iedereen weer laat lachen.

8. Je hebt een leger aan vrienden en vriendinnen

Want elke vriendengroep heeft een enthousiasteling nodig. Met die gave ben je simpelweg onmisbaar in elke vriendinnengroep. Soms weet je even niet meer hoe je het allemaal moet bolwerken al die contacten. Maar ach, je vindt het ook heerlijk al die mensen om je heen.

9. Soms vragen mensen of je ook een uitknop hebt

Je hebt namelijk altijd wel iets beleeft wat je even wilt vertellen. Ach, eigenlijk vind je het gewoon moeilijk om onzichtbaar te zijn in een groep. En als je dan weer door ratelt over iets, dan zeggen je vriendinnen wel eens zuchtend: ´Kunnen we je ook uit zetten ofzo?!´ Eh… nee, sorry.

10. Als je sip bent, dan is er écht iets aan de hand

En dan weten je vriendinnen dat ze er echt even voor je moeten zijn. Want als jij sip bent, dan moet je je wel héél rot voelen.

Dit maakt elk meisje gelukkig:
Mannen, puppy’s en chocola: van deze 19 foto’s word je onmiddellijk blij

Reageer op artikel:
Meisjes die áltijd super enthousiast zijn zullen deze 10 dingen herkennen
Sluiten