Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Life 18 dec 2016

Meisjes die verslaafd zijn aan cola light herkennen dit als geen ander

Het moment waarop je je eerste cola light dronk was je dírect verkocht. Waar je uit eerste instantie dit drankje dronk vanwege weinig calorieën, drink je het nu omdat je er niet meer zonder kunt. Bubbels, licht zoet én verfrissend. Cola light is je alles:

1. Cola light is voor jou je koffie

Oftewel, je begint gerust je dag met een blikje cola light. Maar ook kom je je dag niet door zonder een cola light. Waar koffiedrinkers je altijd verbaasd aankijken als je weer een blikje verslaving uit je tas haalt wijs je ze op hun koffieverslaving. Het is namelijk écht hetzelfde, alleen heb jij het met cola in plaats van koffie.

2. Aspartaam zal je wát

Iedereen vindt het nodig om je altijd te wijzen op de ´gevaren´ van cola light. Het woord aspartaam nemen ze allemaal schaamteloos in hun mond. Het zal je wát dat er aspartaam in zit. Je vertelt hen toch ook niet wat ze wel en niet moeten drinken? Zucht…

3. Je drinkt onder de cola´s alléén light

Je zit in een restaurant en bestelt zoals altijd je grootste vriend en rots in de branding: cola light. En dan zegt de serveerster standaard het volgende: Nee, we hebben geen cola light maar wél cola zero en ook gewone cola. Nee dank je, ik vroeg om cola light, niet om een andere variant juffie.

4. Niemand hoeft je te vragen wat je wilt drinken

The usual please.

5. Je voelt een connectie met andere cola light drinkers

Beter gezegd, vriendinnen die ook cola light drinken hebben een nog specialer plekje in je hart. Het zijn voor jou namelijk dezelfde ´soort´ mensen. Oké, een beetje overdreven misschien, maar alsnog. Cola light rocks.

6. Je wordt dolgelukkig van een ijskast vol cola light

Opgesteld knus naast elkaar wachtend op je warme hand die ze één voor één te grazen pakt. Hoe meer je hebt, hoe gelukkiger je bent want dan weet je zeker dat je nooit zonder zit.

7. Je cola light is ontzettend fotogeniek op Snapchat

Je geliefde drankje doet het namelijk ontzettend goed op foto´s. Bovendien zijn er heel veel momenten waarop je een cola light bij je hebt en ach, dat is toch veel leuker dan al die hippe sapjes die voorbij komen op Snapchat? Let the battle begin.

8. Serieus dilemma: nooit meer wijn of nooit meer cola light?

Oef, hoe lekker je wijn ook vindt, je cola light kan ook niet uit je leven. Wedden dat je hier nu over moet nadenken? #seriousstruggles

9. Cola light heelt al je wonden

Liefdesverdriet, keelpijn, tegenslagen op je werk of een simpele off day. Zodra je de bubbelende cola in je mond voelt lijken alle problemen als sneeuw voor de zon te verdwijnen. Héérlijk.

Wie weet dat je ook dolgelukkig wordt van deze blauwe wijn:
Speciaal voor alle vino freaks: knalblauwe wijn

Reageer op artikel:
Meisjes die verslaafd zijn aan cola light herkennen dit als geen ander
Sluiten