Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Nieuws 14 februari 2017

Meisjes met deze namen hebben de grootste kans om zich te verloven in 2017

De meeste meisjes dromen ervan om later te gaan trouwen met hun grote liefde. En als je al een tijdje een serieuze relatie hebt schiet het steeds vaker door je hoofd: 'Zal hij ooit op één knie gaan?' Nou, volgens een berekening kunnen meisjes met deze namen dit jaar nog een verlovingsring bemachtigen.

Het is niet zómaar een rijtje namen

Al vaker heb je misschien rijtjes met namen gezien en bijbehorende levensgebeurtenissen en gedacht: ‘Het zal wel’. Dat mag je nog steeds denken, maar graag leggen we je nog even uit hoe we op deze namen zijn gekomen.

Volgens het CBS trouwt de Nederlandse vrouw voor de eerste keer gemiddeld op de leeftijd van 30,9. En, de meeste vrouwen worden een jaar tot anderhalf jaar van te voren ten huwelijk gevraagd. Want, we willen immers wél de tijd hebben om alles tot in de puntjes te regelen voor een waar sprookjeshuwelijk.

En de brides to be zijn..

Daarmee kunnen we concluderen dat de meisjes die zich dit jaar gaan verloven, geboren zijn in 1988 en dit jaar (of het nét zijn) de mooie leeftijd van 29 bereiken.

We hebben speciaal voor die meisjes de populairste namen uit 1988 opgezocht en dit zijn de vrouwen die de grootste kans hebben binnenkort een knots van een verlovingsring te zullen bemachtigen:

 1. Maria
 2. Anne
 3. Kim
 4. Johanna
 5. Sanne
 6. Linda
 7. Laura
 8. Chantal
 9. Samantha
 10. Anna
 11. Esther
 12. Suzanne
 13. Stephanie
 14. Elisabeth
 15. Daniëlle
 16. Wendy
 17. Joyce
 18. Mandy
 19. Sharon
 20. Michelle

Voor als je nog niet weet hoe je je toekomstige spruit wilt noemen:
Dit zijn de perfecte namen voor je kinderen gebaseerd op je sterrenbeeld

Reageer op artikel:
Meisjes met deze namen hebben de grootste kans om zich te verloven in 2017
Sluiten