Isis van Graas
Isis van Graas Love & Seks 7 apr 2020
Leestijd: 2 minuten

Deze 6 hilarische memes laten zien hoe awkward daten af en toe kan zijn

Daten is net als het starten van een nieuwe serie, je weet niet zo goed of je er van gaat houden of op uitgekeken raakt. Toch gebeuren er tijdens daten, net als in een serie, ontzettend veel grappige dingen die je gelijk met de meiden wilt bespreken. Daarom hebben we de meest grappige memes onder elkaar gezet, die je hele situatie in één afbeelding hilarisch samenvatten.

Zo hoef je niet meer door Instagram heen te scrollen voor de grappigste memes, want ze staan hier al klaar om te sturen.

De grappigste memes over daten

Omdat daten écht niet altijd over rozen gaat en er ook veel mislukte pogingen tussen zitten, is het maar beter om de humor ervan in te zien. Van stalksessies tot je open stellen aan je nieuwe lover: deze memes gaan over de grappigste momenten die je meemaakt tijdens daten.

1. Wanneer ‘daten’ beter klonk in je hoofd

Iedereen om je heen begint een relatie te vormen met hun oh-zo fantastische partner. Moet jij er dan ook maar aan geloven? Nadat je de romantische situatie in je hoofd hebt geschetst, blijkt daten toch niet zo smooth te zijn als je je had voorgesteld.

2. De stalksessies

Uren lang hebben jij en je bestie uit zitten pluizen waar je date vandaan komt, op school heeft gezeten en zelfs welk zwemdiploma hij of zij heeft behaald. Als je tijdens de date maar niet door de mand valt…

3. Leugentjes voor eigen bestwil

Of je avonden lang in een fris lingerie setje ligt te shinen in je slaapkamer? Dacht het dus even niet.

4. Wanneer niet relaxed genoeg bent en teveel bagage hebt

Te veel issues? Dan hoef je waarschijnlijk niet bij hem aan te kloppen. Ook niet tijdens het daten.

5. Je raakt snel hoteldebotel

Het liefst zie jij de jongen die je pas vier dagen kent als je levenspartner, prins op het witte paard en klopt hij gelijk bij je aan met een bos rozen. En nu weer even terug naar de realiteit, zullen we?

6. Je bent er alweer klaar mee… Thank you, next.

Hoe snel je iemand leuk vindt tijdens het daten, zo snel ben je ook weer klaar met diegene. We snappen het meid.

Misschien vind je dit ook leuk:

Reageer op artikel:
Deze 6 hilarische memes laten zien hoe awkward daten af en toe kan zijn
Sluiten