Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 27 mei 2018

Lolll! Er bestaat een Mens-erger-je-niet drankspel met Licor 43 en geloof ons, dat wil je echt spelen

Pak de agenda's er maar bij: het is tijd voor een avondje met je girlsquad. Daar heb je namelijk een heel goede reden voor. Niet alleen omdat je hoognodig wil bijkletsen, maar omdat er een heus Mens-erger-je-niet drankspel bestaat. Mét Licor 43.

Spelletjes spelen met je besties is al hysterisch en het wordt al helemaal gek als je er een sappie bij drinkt. Maar daarom is dit Mens-erger-je-niet drankspel des te leuker. De spelregels verzin je gewoon lekker zelf en daarmee bepaal je hoe knetterlam iedereen wordt.

Mens-erger-je-niet drankspel

We hebben geen idee of je dit kant-en-klaar in de winkel kunt kopen, maar misschien is het ook wel tof om het zelf te maken. Wat heb je nodig voor het Mens-erger-je-niet drankspel?
1. een levensgroot mens erger je niet-kleed
2. een fles Licor 43
3. 12 glazen

En de spelregels? Euh… Tja. Die moet je zelf verzinnen. Je kunt er een dobbelsteen bij pakken en volgens de officiële regels spelen. Kegel je iemand van het bord? Dan moet diegene het glas leegdrinken.

Kan een spelletjesfabrikant dit alsjeblieft op de markt brengen? Dit spel wil je samen met Twerk Pong ASAP in huis hebben.

Reageer op artikel:
Lolll! Er bestaat een Mens-erger-je-niet drankspel met Licor 43 en geloof ons, dat wil je echt spelen
Sluiten