Renée
Renée | LinkedIn Life 2 okt 2019

Mens verzuip je niet is het grappigste drankspel dat je gaat spelen

Ga je helemaal los als je met je familie Mens erger je niet speelt? Dan is er heerlijk nieuws, want er is een leuke versie op verzonnen voor jou en je vriendinnen. Dit weekend speel je namelijk gewoon het drankspel Mens verzuip je niet.

Mens verzuip je niet is natuurlijk de alcohol versie van het populaire bordspel. En hé, eigenlijk is het zo’n slecht idee nog niet om dit daadwerkelijk met de meiden te doen.

Mens verzuip je niet

Tenzij je ergens een groot kleed op de kop kunt tikken met alle rondjes erop, word je aangewezen op je creativiteit. Want hé, dat is wel één van de belangrijkste onderdelen van het spel. Gebruik onderzetters, cd’s of wat dan ook maar rond is en je in huis hebt.

Vervolgens heb je heel wat glazen, drank en dobbelstenen nodig. Ook top: drank in blikjes. Zodra je van het spel gegooid wordt, drink je natuurlijk je glas of blikje leeg. Verzamel alle kleuren Breezer die je kunt vinden. Als het er ongeveer zo uitziet heb je sowieso een top avond:

Slechte Grappen XL

Wie daag je uit voor een potje “mens verzuip je niet” ?

Heb je niet zoveel zin in een DIY project? Maak je geen zorgen. Met Mens erger je niet in huis kom je namelijk óók heel ver. Eerder schreven we al hoe je daar een drankspel van kan maken met Licor 43. Heeeerlijk.

Lolll! Er bestaat een Mens-erger-je-niet drankspel met Licor 43 en geloof ons, dat wil je echt spelen

Reageer op artikel:
Mens verzuip je niet is het grappigste drankspel dat je gaat spelen
Sluiten