Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 6 mrt 2018

Leu-heuk! Je kunt een menselijke grijpmachine zijn en allemaal snacks pakken

Vroeger stond je op de kermis je laatste euro's op te maken bij de grijpmachine. Nu kun je er zélf één zijn. Waarschijnlijk wist je nog niet dat het een belangrijk bucketlist item zou worden, maar het is echt waar... Je kunt deze droom waarmaken.

Waar houdt de gemiddelde mens naast grijpmachines nog meer van? Snacks, natuurlijk. Dat moet Lay’s Taiwan ook gedacht hebben, want zij hebben van de menselijke grijpmachine een ware internethit gemaakt. Als je de beelden ziet snap je wel waarom.

Menselijke grijpmachine voor snacks

Er werd niet naar knuffels gegrepen, maar naar snacks. En aangezien het een idee van Lay’s is, zijn er veel chipszakjes te vinden in de bak. Eerlijk is eerlijk, dat is toch véél beter dan een pluche knuffelbeer van de kermis?

Chips hemel

Mensen die in het grijpharnas werden gehesen zakten vervolgens langzaam in de chips hemel. Daar hadden ze heel even de tijd om zoveel mogelijk zakjes te verzamelen in hun armen. Zoals het bij een echte grijpmachine gaat word je binnen mum van tijd omhoog gehaald. Hopelijk was het een goede vangst, want de zakjes chips zijn namelijk voor de grijper.

Mag dit alsjeblieft zo snel mogelijk naar Nederland komen? Wij kennen wel een girlsquad die hartstikke graag een poging wil doen…

Reageer op artikel:
Leu-heuk! Je kunt een menselijke grijpmachine zijn en allemaal snacks pakken
Sluiten