Redactie
Redactie Love & Seks 12 aug 2020
Leestijd: 2 minuten

Oehlala! Mensen met deze persoonlijkheid zijn een ster in bed

Wat ‘goed zijn in bed’ betekent verschilt per persoon. Toch zijn er bepaalde mensen die nét iets beter zijn dan anderen tussen de lakens. Doe jezelf een plezier en sla er eentje aan de haak. Hoe je ze herkent? Dat is heel simpel, want ze hebben een van de volgende persoonlijkheden. Wie weet ben jij zelf ook wel een sensuele sexpert…

Om het allemaal overzichtelijk te houden zijn deze drie type mensen ingedeeld volgens de Myerss-Briggs theorie. Geen paniek, dit is geen hogere wiskunde. Iedereen valt binnen een bepaalde Myerss-Briggs persoonlijkheidscategorie en de volgende types zijn echte kampioenen in bed.

Vind je het moeilijk om jezelf in een categorie te plaatsen? Doe dan hier de test en kom erachter welk type je bent.

Mensen met deze persoonlijkheid zijn het best in bed

Hebben jij en je partner zo’n persoonlijkheid? Dan gaat het er bij jullie wild aan toe in de nachtelijke uurtjes.

De logistieke persoonlijkheid (ISTJ)

Deze persoon is erg wijs en betrouwbaar. Ze gaan altijd duidelijk en doelgericht te werk, ook tussen de lakens. Van zo’n persoon weet jij precies wat je kan verwachten en voel jij je gegarandeerd op je gemak. Hij of zij zorgt ervoor dat je alle remmen laat gaan en dat resulteert in vuurwerk.

De commanderende persoonlijkheid (ENTJ)

De commandeur is een geboren leider en heeft graag de touwtjes in handen. Als jij graag geleid wordt in bed, dan sla je het liefst een commandeur aan de haak. Deze persoon probeert graag iets nieuws en vindt het heel belangrijk dat beide partijen tot een geweldig hoogtepunt komen. Klinkt dit niet als de ideale bedpartner?

De kunstzinnige persoonlijkheid (ISTP)

Ga er maar vanuit dat deze kunstenaar (of kunstenares) niet binnen de lijntjes kleurt, want ze houden van ontdekken. De kunstzinnige personen zijn erg spontaan, energiek en gepassioneerd. Deze mensen raken sneller verveeld dan anderen en staan daarom altijd open voor iets nieuws. Of het nu gaat om een nieuw speeltje of een nieuw standje: deze persoon is er klaar voor.

De uitvoerende persoonlijkheid (ESTJ)

Uitvoerenden staan bekend om hun waardering voor orde en traditie, maar willen in bed nog weleens op avontuur gaan. Ze zijn direct en niet bang, dus als een uitvoerende iets nieuws wil proberen, dan zeggen ze dit meteen. Seks met zo’n persoon voelt vertrouwd, maar toch spannend.

Lees ook: 5 signalen die je aan je partner kunt aflezen waardoor je weet dat je een ster bent in bed

Reageer op artikel:
Oehlala! Mensen met deze persoonlijkheid zijn een ster in bed
Sluiten