Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 27 feb 2018

Miauw! Merijn haalt uit naar Fabrizio en wow, hij heeft niets goeds te zeggen

Het moet wel heel lastig zijn voor oud-Temptation Island deelnemer Merijn dat niemand minder dan Fabrizio aan het huidige seizoen meedoet. Nu zijn relatie met Pommeline op de klippen is gelopen, waarschijnlijk mede dóór Fabrizio, heeft hij flink uitgehaald op zijn YouTube-kanaal.

Pommeline heeft met haar 400 cc aan humor toegegeven dat ze nog van Merijn houdt, maar dat ze óók verliefd is op haar baas Fabrizio. Ze beweert dat er (nog) niks was gebeurd tussen de twee. Inmiddels zijn we een paar weken verder en weten we niet wat de huidige stand van zaken is. Wél weten we dat haar ex-vriend een grote hekel heeft aan Fabrizio.

Merijn over de kleurplaat

Kleurplaat Fabrizio krijgt de wind van voren. Op YouTube zegt Merijn: ‘Ik vind het sowieso echt een klootzak. Hij heeft geen respect. Hij doet alsof hij een respectvol mannetje is op Temptation Island en ook hoe hij met vrouwen… Hij gaat direct huilen na vier dagen, ja sorry. Gelijk een paar traantjes. Ik geloof het niet.’

Miauw. We durven er geld op te zetten dat dit niet het laatste is wat we over Merijn, Pommeline en Fabrizio horen. Ondertussen gaat Pom met haar ‘baas’ (uhu) een programma maken. Dus het lijkt erop dat zij degene zijn die de laatste lach hebben.

Bekijk de video hier:

Reageer op artikel:
Miauw! Merijn haalt uit naar Fabrizio en wow, hij heeft niets goeds te zeggen
Sluiten