Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 7 augustus 2017

Mermaid alert! Er bestaat nu make-up van de Kleine Zeemeermin

Zo graag als Ariël een mens wilde zijn, zo dromen wij over een leven als zeemeermin. In het zwembad hebben we allemaal wel een keer gedaan alsof wij zo’n magisch wezen waren en een prachtige vin hadden. Helaas is een leven als zeemeermin niet mogelijk, maar wat je wel een béétje in de buurt gaat brengen van die droom is deze beeldige make-up in het thema van de Kleine Zeemeermin.

Hoe oud je ook wordt, de Kleine Zeemeermin blijft een fantastisch sprookje. En hoe leuk is het om make-up te hebben in het thema van dit geweldige verhaal?!

Little Mermaid make-up

Er bestaat namelijk een oogschaduw palette met kleuren die zijn geïnspireerd op de onderwaterwereld. Het palette genaamd Blackheart Mermaid’s Tale heeft een fantastische glinsterende verpakking en aan de binnenkant twaalf kleuren die je doen denken aan Ariëls vin.

Je kunt het palette kopen voor maar 9,90 dollar via Hot Topic. Koopje!

En mocht je de smaak te pakken hebben dan heeft de webshop ook highlighter die je een sea glow geeft. Én nog veel meer producten in het thema van de Kleine Zeemeermin, zoals een borstel en handspiegeltje.

Je leven kan bijna niet magischer worden.

Kijk ook deze geweldige video: Je kunt nu een opleiding doen om zeemeermin te worden en het is fan-tas-tisch

Reageer op artikel:
Mermaid alert! Er bestaat nu make-up van de Kleine Zeemeermin
Sluiten