Met deze 6 huis-, tuin- en keukentips creëer je vollere wenkbrauwen

Sinds Cara Delevingne zijn dikke wenkbrauwen helemaal hot. Enig, maar wat nou als je niet geboren bent met zo'n weelderig stel rupsen boven je kijkers? Dan moeten we er zelf maar mee aan de slag. En dat kan gelukkig gewoon met de volgende huis-, tuin- en keukenmiddeltjes:

1. Macadamia notenolie

Vele vrouwen zweren bij deze olie. Hij moisturized zowel de haren als de huid eronder en is ook nog eens de perfecte conditioner.

2. Uiensap

Yes, het is weer zo ver. Een ranzig goedje wat onze beauty ten goede komt. Dit sap stimuleert namelijk de bloedtoevoer wanneer je het op je wenkbrauwen aanbrengt. En zoals je wel kunt raden stimuleert dit de haargroei weer.

3. Amandelmelk

De vitamines in amandelmelk stimuleren de haargroei, dus wees niet bang om je boogjes met liefde onder te drenken in amandelmelk. Dagelijks toepassen en een aantal weken volhouden zou zeker tot resultaat moeten leiden.

4. Epileren

Epileer ze eens een tijdje niet. Een beetje eng, we know, maar het kan je zo maar die perfecte wenkbrauw opleveren.

5. Masseren en exfoliëren

Beiden stimuleren de bloedtoevoer, wat zoals nu bekend is de haargroei weer verder stimuleert.

6. Gezond eten

We weten inmiddels wel dat goed eten een positieve invloed heeft op ons lichaam, maar wist je ook dat het kan zorgen voor mooiere wenkbrauwen? Voldoende groente en fruit zorgen niet alleen voor je lichaam, maar ook voor de aanmaak van gezond haar.

Kom maar door met die woeste wenkbrauwen.

Reageer op artikel:
Met deze 6 huis-, tuin- en keukentips creëer je vollere wenkbrauwen
Sluiten