Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 7 okt 2015

Met deze 6 tips kan je bijna slapend rijk worden

De meeste mensen zijn liever lui dan moe. Het liefst willen we stinkend rijk worden zonder daar al te veel moeite voor te doen. Gelukkig hebben we daar zes tips voor waarmee jij je een ware Dagobert Duck zult voelen:

1. Verkoop kleding en accessoires

Je hebt vast nog die ene dure jas in je garderobe hangen waarvan je zeker weten dat je ‘m toch niet gaat dragen. En vast nog een paar mooie stukken die wat geld op kunnen leveren. Het is misschien lastig om er afstand van te doen maar je kan beter voor dat geld iets kopen wat je wel draagt. Verkoop het via DesignerVintage of Marktplaats. Voor de ‘goedkopere’ kleding kan je een tweedehandswinkel bij jou in de buurt op zoeken en het daar naartoe brengen.

2. Oppassen

De kinderen gaan vaak rond een uurtje of 19:00/20:00 naar bed waardoor jij het rijk voor je alleen hebt. Plof op de bank met en kopje thee en doe gerust een oogje dicht. Zo word je letterlijk slapend rijk. Echt geen straf hoor.

3. Meedoen aan marktonderzoeken

Voor veel enquêtes zoeken ze jonge mensen die bijvoorbeeld studeren, die in een bepaalde stad wonen, of bepaald werk doen. Er is daarom vast en zeker een profiel waar jij in past. Schrijf je in en vul elke avond op je gemakje een paar enquêtes in. Je moet wel even doorzetten wil het echt veel geld opleveren maar alle kleine beetjes helpen, nietwaar? En het kan gewoon vanuit je bed. Als je een tukje tussendoor wil doen levert dat ook geen probleem op.

4. Simpelweg in je bed blijven liggen

Als je slaapt, kan je ook geen geld uitgeven. Voel je vanaf nu niet meer schuldig over het feit dat je tot ’s middags in je bed blijft liggen. Je bespaart er juist geld mee en verdient eigenlijk op die manier ook weer geld.

5. Spullen opkopen en doorverkopen

Laat de handelaar in jou naar boven komen en toon een beetje lef, dan is je succes bijna verzekerd. Koop bijvoorbeeld partijen parfums in en verkoop deze voor net iets meer dan dat jij ze hebt gekocht. Je levert je niet alleen geld op, je leert er ook nog eens van.

6.Airbnb

Verhuur je huis aan een stel nette toeristen en je vangt bakken met geld. Je kan namelijk zo 100 euro voor een overnachting vragen, helemaal in de stad. Als je beschikt over een riante woning zelfs meer. Kan je ondertussen lekker doorslapen bij je lover thuis of bij je beste vriendin. Je ouders zullen ook vast de deur open hebben staan om je te ontvangen en te verwennen met de lekkerste ontbijtjes en schone kleding in je kast.

Vind jij het ook zo heerlijk om met je lover te slapen?

#6 Hij kan je in slaap kriebelen. Benieuwd naar de andere redenen waarom het heerlijk is om met hem in bed te liggen? Klik dan op de foto:

Reageer op artikel:
Met deze 6 tips kan je bijna slapend rijk worden
Sluiten