Met deze 6 tips zit je make-up flawless tijdens de feestdagen

De feestdagen komen er aan en dat staat bij ons, naast je vol eten tot je niet meer kunt bewegen, gelijk aan nieuwe make-up looks. Waar moet je op letten tijdens de feestdagen om met een flawless face voor de dag (of kalkoen) te kunnen komen?

Een velletjes gezicht

Tijdens de winterkou wordt onze huid soms zo droog dat het één grote, vellerige boel wordt. En als er iéts niet samengaat is het make-up met een droge huid. Ofwel, preparatie is van groot belang. Zorg dat je van tevoren zachtjes exfolieert, een goeie moisturizer gebruikt en vervolgens een primer aanbrengt vóór het aanbrengen van je foundation. Hoe zachter je gezicht, des te netter krijg je je make-up aangebracht.

Glitter éverywhere

Natuurlijk, de feestdagen vragen om glitters. Maar zoals met de meeste dingen komt ook dit met mate. Kies bijvoorbeeld in plaats van voor zilvere glitters, een oogschaduw met een shimmer erin. Zo heeft je look net iets extra’s, zonder overkill.

Prime-werkelijk-alles

En dus ook je ogen. Bij het aanbrengen van die mooie oogschaduw is het namelijk wel de bedoeling dat het allemaal op zijn plek blijft zitten. Zeker wanneer je feestjes gaat meepakken die de hele nacht duren (en met een beetje geluk doen ze dat ook).

Kijk uit met harde lijnen

Rode lippen staan natuurlijk fantastisch op welk kerstfeestje dan ook, maar ga niet te wild met je lipliner. Je wil namelijk niet na een aantal hapjes en drankjes de clown van het feestje worden.

Lipliner blijft je vriend

Nee, we zullen je ook niet aanraden om geheel van de lipliner af te blijven tijdens de feestdagen. Je wil namelijk ook niet dat je lippenstift uitloopt tot aan je neus. Gebruik je lipliner daarom wijselijk, het kan zomaar je leven redden tijdens de feestdagen.

Reageer op artikel:
Met deze 6 tips zit je make-up flawless tijdens de feestdagen
Sluiten