Met deze 60 seconden bubbeltjesplastic truc blijft jouw huis de hele winter warm

De barre wintertijden breken aan en dat betekent enige paniek bij de echte koukleumen onder ons. Want jij hebt minstens zes dekens, een heater en drie sjaals nodig voordat je teentjes warm worden. Je voelt de gure koude wind door de kieren van de ramen naar binnen komen. Met deze hack is dat voorbij en zorg jij voor een lekker warm huis.

Bubbeltjespapier is je vriend

Met deze simpele hack zorg jij ervoor dat er geen koude lucht meer door de kieren naar binnen glipt. YouTuber AlaskaGranny kwam met deze geniale tip en het kost je haast niets. Win-win situatie, want alles wat je nodig hebt is water en bubbeltjespapier.

Je begint met het bubbeltjespapier te knippen naar de vorm van je raam die je wilt isoleren. Het werkt het beste bij wat kleinere ramen. Je maakt het raam nat met water en dat doe je ook met het bubbeltjespapier aan de kant van de bubbels. Je drukt de natte kant tegen het raam en het bubbeltjespapier zal blijven plakken.

Resultaat

Weg met de koude lucht die je huis binnendringt, je zult merken dat je het eindelijk lekker warm hebt. Wees niet bang dat het bubbeltjespapier los zal laten van het raam want dat gebeurt niet. Ook wordt het glas niet beschadigd. Je kunt het verwijderen wanneer je wilt.

Koukleumpjes, bubbeltjespapier is je ultieme lifesaver in de barre koude wintermaanden: inslaan die handel.

Houd jezelf warm: Brr koud! Deze bodylotions helpen je de winter door

Reageer op artikel:
Met deze 60 seconden bubbeltjesplastic truc blijft jouw huis de hele winter warm
Sluiten