Met deze anti-age contactlenzen kun je je ogen laten stralen als nooit te voren

Momenteel zijn we op een punt gekomen in de wetenschap dat we bijna voor álles een anti-age product hebben. We hebben zelfs anti-age shampoo. Maar niets is te gek. Is het niet? In dit geval hebben we het over onze ogen.

Voorafgaande studie

In 2011 is er een studie gedaan op University of California en is er een interessant fenomeen ontdekt: zowel mannelijke als vrouwelijke gezichten met duidelijke lijnen door de iris heen, werden aantrekkelijker beschouwt dan identieke gezichten zonder deze duidelijke lijnen. We worden geboren met definieerde lijnen door onze iris heen maar met de leeftijd worden deze lijnen minder prominent. In het Engels wordt dit ‘Limbal rings’ genoemd.

De contactlenzen

Het merk Acuvue heeft sinds kort een nieuwe lijn contactlenzen uitgebracht. De ‘1-day Define’. Zo beweren ze dat het contactlenzen zijn die je ogen lichter maken voor een natuurlijke glinstering. Zoals het aanbrengen van een eyeliner kan helpen om je ogen groter te laten lijken, helpen deze contactlenzen om je ogen jonger te laten lijken waardoor je ook gelijk een frisse uitstraling hebt. Deze contactlenzen zijn niet gemaakt om je ogen een andere kleur te geven maar om je oorspronkelijke beauty te omarmen.

Links het oog zonder lens en rechts met lens:

Al overtuigd? Bekijk ook zeker het introductiefilmpje van 1-day Acuvue hieronder:

Reageer op artikel:
Met deze anti-age contactlenzen kun je je ogen laten stralen als nooit te voren
Sluiten