De beste tip óóit om binnen no time van je puistje af te komen

Ze zeggen dat puistjes voor pubers zijn maar zelfs in je twenties word je soms nog geteisterd door die vervelende krengen die op de meest onhandige momenten tevoorschijn komen. Je hebt net die date waar je je al dagen op verheugt of een belangrijke presentatie en daar is je grootste vriend: de puist.

Je wilt er natuurlijk alles aan doen om van dat rotding af te komen. Tandpasta, uitknijpen, concealers of er gewoon afblijven, je hebt alles al geprobeerd en niet altijd met daverend succes. Daarom vertellen we je deze truc. En die werkt écht.

De truc komt uit Amerika overgewaaid waar uiterlijk belangrijker wordt gevonden dan in Nederland. Daarom is het niet gek dat ze blijven experimenteren om een middel te vinden wat hun zo snel mogelijk van die oerlelijke puistjes af helpt. De oplossing zijn speciale Nexcare acne patches. Deze pleistertjes plak je op dat lelijke kreng en weg is je puistje. Deze pleisters bevatten namelijk hydrocolloide, een stof die wondvocht, pus en bacteriën absorbeert.

Helaas zijn deze giga populaire pleisters nog niet in ons kikkerlandje te koop. Gelukkig is er een soortgelijke oplossing wél verkrijgbaar. Dezelfde stof zit namelijk ook in blarenpleisters en laat dat nou net iets zijn wat bijna élke vrouw in huis heeft.

How it works:
  1. Pak een blarenpleister, het maakt niet zoveel uit van welk merk, en knip deze op maat. Zorg dat de pleister net iets groter is dan je puistje.
  2. Maak je huid, en dan voornamelijk de plek waar je puistje zit goed schoon. En plak de pleister voor het slapen gaan op je puistje.
  3. Haal de pleister de volgende dag van je puistje af en je zult zien dat je flawless skin terug is.

Ben jij naast vervelende puistjes ook ‘gezegend’ met mee-eters?

Lees hier wat mee-eters nou precies zijn én nog belangrijker: hoe je er vanaf komt, zodat je voorgoed gedag kunt zeggen tegen alle onzuiverheden. Klik op de foto om het te lezen.

Reageer op artikel:
De beste tip óóit om binnen no time van je puistje af te komen
Sluiten