Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 6 okt 2017

Met deze Beauty and the Beast kerstballen wil je nu meteen je kerstboom optuigen

Het lijkt alsof we nu al midden in de kerstperiode zitten. We kunnen nu al plannen naar welke kerstmarkten we willen gaan, we kunnen nu al kiezen welke make-up we op doen en we kunnen nu al de leukste kerstversieringen inslaan. Zoals figuren uit de Disney-film Beauty and the Beast. Wat een tijd om te leven.

Normale kerstballen in rood of zilver zijn niet meer van deze tijd. Nee, dit jaar hangen we lekker Disney-kerstballen in de boom. Ballen met schattige Mickey Mouse-oortjes, een illustratie van Winney the Pooh of gewoon ballen die in de vorm gegoten zijn van Beauty and the Beast-figuren. Alles kan tegenwoordig.

Beauty and the Beast kerstballen

We kunnen niet de hele cast in onze kerstboom hangen, maar wel Cogsworth, Lumiere en Mrs Potts & Chip. En na-tuur-lijk Belle en het beest zelf. Dat is al heel wat, toch? De cuties kun je hier bestellen en kosten tussen de 13 en 25 euro.

Als je de hele kerstboom in Disney-thema wil versieren, dan kun je op dezelfde website ook kerstversieringen vinden in bijvoorbeeld sneeuwwitje. Hebben, hebben!

Dit vind je misschien ook leuk om te lezen: Hebben! Aftellen tot Kerstmis wordt fantastisch met deze Disney-adventskalenders

Reageer op artikel:
Met deze Beauty and the Beast kerstballen wil je nu meteen je kerstboom optuigen
Sluiten