Rosa Tettero
Rosa Tettero Beauty & Style 1 december 2016

Met deze briljante doorzichtige spons zul je nooit meer make-up verspillen

Word je soms ook moe dat je je halve foundation flesje verspilt omdat alles in je make-up sponsje wordt gezogen? We kennen de struggle. Daarom sprongen we ook een gat in de lucht toen we de SiliSponge ontdekten. Nooit meer je make-up verspillen en je koopt hem voor een prikkie.

De SiliSponge is een siliconen applicator gecreëerd door het beauty merk Molly Cosmetics uit Hong Kong. Vergeet de spons, deze siliconen applicator gaat je make-up redden.

Hij lijkt een beetje op een borstimplantaat maar dat is het alles behalve:

Drie redenen waarom deze applicator de nieuwe beauty blender is

1. De doorzichtige implantaat-achtige applicator heeft een siliconen oppervlak en is ingekapseld in super flexibel materiaal genaamd thermoplastisch polyethaan. Dat zegt je misschien niets, maar dit materiaal zorgt ervoor dat je foundation, highlighter of cream blush niet wordt opgezogen.

Een fijne make-up spons gebruiken

2. Door de gladde textuur hoef je niet zoveel van je make-up te gebruiken. Daarnaast is de applicator heel makkelijk schoon te maken want alles is weer af te spoelen met water en zeep. Je hoeft niet te wachten tot het is gedroogd, zoals bij je make-up kwasten. Letterlijk: wassen en klaar.

3. De siliconen applicator is langer houdbaar dan een make-up sponsje, je vervangt hem wanneer hij eruit ziet alsof ie zijn beste tijd wel heeft gehad. En dat zal wel eventjes duren.

Je verspilt minder make-up, de siliconen applicator gaat langer mee en is heel makkelijk schoon te maken. Je bespaart tijd en geld want deze SiliSponge heb je al voor ruim 11 euro. Hij is echter uitverkocht maar je kunt hem alvast reserveren, 12 december zal de voorraad bijgevuld worden. Heb geduld en je wordt beloond met een prachtig product.

Misschien vind je dit ook leuk: Briljante nagellak hack: zo zorg je dat er ontelbaar veel glitters op je nagels passen

Reageer op artikel:
Met deze briljante doorzichtige spons zul je nooit meer make-up verspillen
Sluiten