Met deze fantastische hacks hebben zelfs vrouwen zonder tijd een stralende kerstlook

Voor wie geen zin heeft uren voor de spiegel te staan met kerst of gewoonweg geen tijd heeft, hebben we de ultieme trucs om tóch perfect voor de dag te komen.

Krul je haar zonder krultang

De avond voor je kerstfeestje ga je slapen met een knotje. De volgende dag haar je je haar los en hoef je er bijna niets meer aan te doen. Alleen nog een beetje mousse en haarlak om het te fixeren. Je kunt ook met twee knotjes gaan slapen – heel sexy, ja – als je fijnere krullen wilt.

Krul je haar in twee minuten

Niet getreurd als je de avond voor kerst niet hebt nagedacht om je haar vast te doen. Met een krultang kun je je haar namelijk in slechts twee minuten in de krul krijgen. Zo doe je het: doe je haar in een paardenstaart. Verdeel je haar in twee of drie plukken, afhankelijk van de dikte van je haar. Krul nu de plukken met je krultang. Haal vervolgens je elastiekje los en tada. Je hebt super snel de perfecte coupe gecreëerd.

Gebruik lippenstift als blush

Geen blush bij de hand? Je kunt je rode lippenstift ook gebruiken als rouge. Maak een streep met je lipstick op je jukbeenderen. Vergeet het niet goed uit te vegen, om strepen te voorkomen.

Geen zin in een uitgebreide kerstlook?

Misschien omdat je nog een behoorlijke kater hebt van kerstavond? Stift dan alleen je lippen knalrood en skip je oogmake-up. Je zult er fris uitzien en mensen zullen je nieuwe look prijzen.

Maak je glanzende lipstick mat

Je houdt van shiny lippen, maar soms heb je gewoon zin in mat. Terwijl je de kleur van je glanzende lippenstift wel fantastisch vindt. In dat geval hebben we de oplossing. Breng je lipstick aan en poeder deze af met blush in dezelfde tint. Nu heb je prachtige, matte lippen.

Maak super snelle smokey eyes

Wil je wel oogmake-up, maar heb je geen tijd? Pak dan een puntig oogschaduw kwastje en sluit je ogen. Nu kun je zowel op je ooglid als onder je ogen een donkere oogschaduw aanbrengen, met slechts één beweging.

Maak de perfecte eyeliner in één keer

Ja, dat is moeilijk, maar het hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. De rommelige stukjes van je winged eyeliner haal je gewoon weg met een wattenstaafje met vaseline. Zo makkelijk kan het zijn.

Gebruik geen poeder als je geen highlighter hebt

In plaats van je gezicht eerst mat te poederen en vervolgens highlighter te gebruiken, kun je ook bewust kiezen waar je wel en niet poedert. Gebruik bijvoorbeeld alleen een mat poeder op je T-zone. Zo zal de rest van je gezicht vanzelf oplichten.

Krul je wimpers zonder krultang

En mét een lepel. Zorg dat de lepel goed schoon is en verwarm ‘m dan een beetje onder de warme kraan. Vervolgens druk je de binnenkant van je lepel tegen je wimpers aan. Buig je wimpers over het randje van de lepel en hou dit even vast. Daarna breng je mascara aan. Voilà.

Reageer op artikel:
Met deze fantastische hacks hebben zelfs vrouwen zonder tijd een stralende kerstlook
Sluiten