Yasmine Esser
Yasmine Esser Beauty 18 nov 2015

Met deze gekste haarkleurtechniek ooit krijgt je de állermooiste highlights ooit

Ombre en balayage, move over. Een nieuwe techniek om je haar te kleuren is de wereld aan het veroveren. Een Amerikaanse kapper ontwikkelde de haarkleurmethode genaamd fluid hair painting. En, eh, die techniek ziet er best apart uit.

Als je naar de salon gaat voor deze techniek zul je niet ontspannen met je kapper kletsen via de spiegel. En je zult ook niet rustig in een roddelblad kunnen lezen over de situatie tussen Rafael, Sabia en Sylvie. Voor fluid hair painting, moet je namelijk liggen.

De colorist zal je haar kleuren en een tafel als ondersteuning gebruiken. De ondersteuning maakt het resultaat gecontroleerder. Je haar kleur zal er vloeiend uit zien – zoals de naam al verklapt – en daarom een nóg natuurlijker resultaat geven dan bij de balayage techniek.

Fluid hair painting is het nieuwe balayage

‘Bij balayage zit de klant rechtop, maar nu liggen mensen achterover in een stoel met hun hoofd rustend op de rand van een tafel. Omdat hun haar is uitgewaaierd, heb ik de mogelijkheid om grondig te kijken hoe de kleur versmelt met het haar van boven naar beneden,’ zegt KL Christoffersen, de kapper die de techniek heeft bedacht tegen Modern Salon.

Wil je ook met je hoofd op een tafel je haar kleuren? Even geduld dan nog, vanaf december is de Amerikaan bereid om de techniek te leren aan andere kappers.

LEES OOK: Eindelijk! Zo creëer je krullen die er super natuurlijk uitzien

Reageer op artikel:
Met deze gekste haarkleurtechniek ooit krijgt je de állermooiste highlights ooit
Sluiten