Met deze geniale hack haal je die foundationvlek zo uit je favoriete top

Een herkenbaar probleem voor ons allemaal. Je hebt je prachtig opgemaakt, trekt gehaast een shirt over je hoofd en direct zit de hele hals onder de bruine vlekken. Tsja, je doet er alles aan om de nieuwe top te redden maar niets helpt. Wat nu?

Wij hebben dé oplossing gevonden om die nare vlekken toch uit je kleding te krijgen. En je vindt dit wondermiddeltje waarschijnlijk gewoon in je kast.

Bril-jant deze hack om vlekken van foundation te verwijderen

De reddende engel is: scheerschuim. En het vlek verwijderen is onwijs makkelijk. Allereerst breng je wat scheerschuim aan op de vlek. Laat het even intrekken. Vervolgens kun je de schuim in de vlek wrijven. Zorg er wel voor dat de vlek niet groter wordt dan dat hij al is. Het is de bedoeling dat het schuim goed wordt opgenomen door de stof. Spoel het uit met koud water.

Nu herhaal je bovenstaande stappen, maar spoel je de vlek uit met warm water. Breng dus nog wat scheerschuim aan, laat het intrekken en wrijf het in de vlek. Uitspoelen maar! Je vieze bruine vlek verdwijnt als sneeuw voor de zon. En yes, je kunt je favoriete shirt gewoon aan.

LEES OOK: 6 tips die al jouw kleding weer helemaal nieuw laten lijken

Reageer op artikel:
Met deze geniale hack haal je die foundationvlek zo uit je favoriete top
Sluiten