Met deze gezichtsrollers geef je jouw huid een flinke oppepper

Na een avondje drinken of een heftige werkweek kan je gezicht vaak wel een oppepper gebruiken. Je hoeft hiervoor geen dure behandelingen te ondergaan. Nee, dit kan je gewoon thuis. Lees met ons mee hoe je dit aanpakt én welke tools je hiervoor aanschaft.

Gezichtsmassage

Gezichtsmassages zijn hot. En dat is niet voor niets. Ze zorgen voor een betere doorbloeding, gaan fijne lijntjes tegen, laten je huid crèmes en serums beter opnemen en zijn ronduit fijn om bij jezelf te doen. Maar hoe doe je het? En welke tools gebruik je? Dit is Beautify to the rescue met de fijnste producten en handige tutorials. Allemaal zelf getest.

Tools

Welke tools kun je hier het beste voor gebruiken? Zoals altijd hebben we die voor je getest. Dit zijn de drie beste, als je het ons vraagt.

gezichtsmassage
Décaar

1. Décaar face massager €49,95

Deze gezichtsroller van Décaar voelt aan alsof je een heuse bindweefselmassage hebt ondergaan. De twee diamantvormige rollers duwen je huid stevig aan, waarna deze strakker aanvoelt. Je ziet direct dat de doorbloeding toeneemt en je eindigt met een fijne glow.

Het bijzondere aan deze face roller is dat hij ook werkt op batterijen. Zet je ‘m aan, dan voel je minuscule trillingen die de doorbloeding nog eens extra bevorderen. En laat je daar nou net van gaan stralen.

gezichtsmassage
Greenbeautymarket

2. Greenbeauty Market White Opal Facial Roller €39

Deze White Opal Roller is een van de oudste geheimen van de Chinezen en geeft je huid een instant boost. Door er flink mee over je huid te rollen worden crèmes en serums beter opgenomen en wordt de doorbloeding van je huid gestimuleerd.

de Bijenkorf

3. The Coucou Club gua sha steen €22

De Gua Sha, ook wel ‘schraper’, is een mooie en effectieve toevoeging aan je skincare routine. Dankzij deze eeuwenoude techniek – eveneens uit China – stimuleer je de afvoer van afvalstoffen in je gezicht.

Kan je niet wachten om te beginnen? Bekijk dan hieronder twee tutorials zodat je effectief aan de slag gaat.

Lees ook: Dit is de ideale skincare routine volgens beauty expert Lotte van MÁDARA

Reageer op artikel:
Met deze gezichtsrollers geef je jouw huid een flinke oppepper
Sluiten