Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 24 dec 2016

Met deze lieve kleine dingen maakt hij jouw kerst onvergetelijk

Van een grootse en spectaculaire kerst kun je intens genieten. Een boom vol met lichtjes, een kerstdiner met alles erop en eraan. Maar soms zijn het de kleine dingen die jouw kerst ├ęcht perfect maken. Als je lover deze lieve dingen doet kan jou Kerstmis niet meer stuk.

Love Actually helemaal afkijken

Of een andere zoetsappige kerstfilm. Je weet dat hij liever de nieuwe James Bond bekijkt, maar speciaal voor jou mokt hij dit keer niet als je een romantische comedy opzet. Hij slaat zijn arm om je heen en laat je lekker dicht tegen hem aankruipen.

Ontbijt voor je maken

Om lekker in bed op te peuzelen. Hij is heel stilletjes eerder opgestaan om in de keuken de heerlijkste dingen in elkaar te flansen. En al kookt hij alleen een eitje voor je, jij smelt van binnen omdat hij moeite heeft gedaan jou een onvergetelijke kerst te bezorgen.

Net dat ene cadeau kopen wat je oh zo graag wil

Hij heeft heus wel opgelet toen jij verkondigde wat je nog wilde hebben. Hij deed alsof hij totaal niet luisterde, maar ondertussen had hij het precies door. Met kerst verrast hij je totaal met zijn pakketje.

Hij heeft de troep van kerstavond opgeruimd

Of hij is er in ieder geval aan begonnen.

Lief zijn voor je familie

Als hij het echt gezellig heeft met je familie, ben jij op je gelukkigst. Het is altijd maar afwachten of je lover het kan vinden met je ouders, broers, zussen, neven, nichten en ooms en tantes. Het is alsof hij er altijd al bij hoorde.

Zeggen dat hij van je houdt

Misschien zeggen jullie dat wel vaker tegen elkaar, maar met kerst is het toch allemaal veel magischer. Als hij het tijdens het kerstdiner zachtjes in je oor fluistert. Of als hij het zegt als jullie aan het einde van de drukke maar heerlijke dag, tegen elkaar aan liggen in bed.

LEES OOK: Van runway to real life: met fancy fluweel maak je van je outfit een feestje

Reageer op artikel:
Met deze lieve kleine dingen maakt hij jouw kerst onvergetelijk
Sluiten