Met deze natuurlijke en goedkope truc verdwijnen je mee-eters direct

Die neusstrips werkten niet. Toen heb je maar geprobeerd met je vingers de mee-eters op je neus en kin uit te knijpen. Dat was ook geen succes. Nu heb je namelijk een vuurrood hoofd én extra kans op puistjes. Je bent de wanhoop nabij, maar - geen stress - wij hebben dé truc om je vervelende mee-eters als sneeuw voor de zon te laten verdwijnen.

Het mooie is, de truc is helemaal natuurlijk en waarschijnlijk heb je alle benodigdheden al in huis. Ren naar je keuken en pak een kom, een citroen, zout en warm water.

Zo verdwijnen die irritante mee-eters

Hoe je het precies aanpakt: Meng 1 eetlepel zout, een halve theelepel citroensap en 1 theelepel warm water in de kom. Vervolgens breng je het mengsel aan op je gezicht. Let natuurlijk even op waar de mee-eters zich hebben verzameld. Dan masseer je je gezicht met je vingertopjes. In cirkels masseren werkt het beste. Na twee tot vier vier minuten kun je stoppen en je gezicht afspoelen met lauw water. Wacht een paar minuten en was daarna je gezicht met koud water.

Mocht je nog sceptisch zijn, zout is een natuurlijk antibacterieel middel. Het helpt om de poriën te ontstoppen. Ook citroenzuur werkt ontsmettend. Citroenzuur verheldert verder je huid, dat werkt op dezelfde manier als een chemische peeling, namelijk door de bovenste laag van je huid te verbranden. Denk je nu: Au!? Zo erg is het allemaal niet. Het gaat vooral om dode huid, olie en vuil. En daarom werkt deze combinatie zo goed.

Probeer het en je huid voelt fris en shiny als nooit te voren.

Wil je ook kleinere poriën?

Klik op de foto voor tips om je poriën te verkleinen.

Reageer op artikel:
Met deze natuurlijke en goedkope truc verdwijnen je mee-eters direct
Sluiten