Met deze nieuwe tool is jouw perfecte foundation binnen handbereik

Het vinden van een perfecte foundation kan soms een ware hel zijn. Er wordt gezegd dat er voor elke huidskleur een foundation is, maar menig vrouw heeft nog steeds niet haar redder in nood gevonden. Toch denkt Adorn de oplossing te hebben voor deze alledaagse struggle. Zij creëerden namelijk een 3D printer pen voor jouw mooiste kleur foundation.

Adorn is de eerste 3D make-up pen ter wereld. Door middel van een geavanceerde technologie is deze pen gemaakt om dé perfecte foundation voor elk huidtype te creëren. Een ingebouwde sensor scant het gezicht, maakt een foundation in de cilinder van de pen en ‘print’ vervolgens de kleur die bij je gezicht past. De foundation wordt direct uit het apparaat geprint en is meteen klaar voor gebruik.

Adorn geeft aan dat de pen je elk moment van het jaar de goede foundation biedt. Ben je wat witter in de winter, super bruin in de zomer of zit er je er nét tussen in in de lente? Adorn zal de goede foundation voor je printen. Erg handig als je bedenkt wat voor geld je uitgeeft aan foundation.

Je kunt de pen pre-orderen via Adorn. Je krijgt nu zelfs 50% (!) korting. Wij zijn reuze nieuwsgierig. Zal dit alle foundation problemen in één klap oplossen?!

LEES OOK: Zo blijft je foundation de hele dag flawless zitten

Reageer op artikel:
Met deze nieuwe tool is jouw perfecte foundation binnen handbereik
Sluiten