Met deze producten werk je snel en onopgemerkt je make-up bij tijdens het kerstdiner

Tijdens het kerstdiner willen we er natuurlijk prachtig en flawless uit blijven zien. Deze producten zijn dan ideaal, want je hebt je make-up in een oogwenk bijgewerkt. Niemand heeft het opgemerkt, we promise:

Verfris je gezicht

Voelt je make-up droog aan omdat je het al de hele dag op je gezicht hebt, maar er tijdens het kerstdiner ook nog van wilt genieten? Spray dan een finishing spray op je gezicht, want deze frist je gezicht direct op. Het hydrateert je gezicht, waardoor het minder droog aan zal voelen.

M.A.C. Fix+ Finishing Spray

Eyeliner

Is je eyeliner niet meer zo strak als vanochtend? Maak dan gebruik van een oogpotlood om het snel bij te werken. Verkies oogpotlood boven vloeibare eyeliner, omdat je met het laatste sneller zal knoeien.

Clinique Quickliner For Eyes

Lippenbalsem

Tijdens het kerstdiner wordt natuurlijk eindeloos veel gegeten en gedronken. Wil je wel graag een kleurtje op je lippen hebben? Kies dan voor een getinte lippenbalsem. Het houdt je lippen verzorgd en ze zullen er gezond en glanzend uitzien.

Labello Fruity Shine Watermelon

Highlighter

Is de glans op je gezicht lichtelijk verdwenen? Je hoeft niet gelijk een highlighter en een kwast te pakken. Maak in plaats daarvan gebruik van een concealer in de vorm van een stick. Zorg dat je een concealer gebruikt die lichtreflecterende deeltjes bevat, want deze laat je gezicht mooi glanzen.

Yves Saint Laurent Touche Éclat

Blush

Net zoals bij de highlighter hoef je niet aan de slag te gaan met een blush in poedervorm en een kwast. Een ideaal alternatief is een crème blush. Deze kan je gemakkelijk met je vingers op je wangen deppen en ook nog op je lippen, voor als je wilt dat je gezicht compleet matchy matchy is.

Bobbi Brown Pot Rouge

Reageer op artikel:
Met deze producten werk je snel en onopgemerkt je make-up bij tijdens het kerstdiner
Sluiten