Met deze simpele test kom je erachter of hij jouw tijd écht waard is

Laten we beginnen met zeggen dat jij een man verdient die 101% voor jou gaat. Die zo ontzettend gek op je is dat hij de oceaan voor je zou oversteken, voor jou door het vuur zou gaan, en dat hij er alles aan wil doen om jou gelukkig te maken.

Ja, jij verdient zo’n man, écht. En iedere man die niet aan deze voorwaarden voldoet, is eigenlijk je tijd al niet waard. Maar, zoiets moet ook groeien. En vanaf het moment dat jij aan het daten, scharrelen, afspreken of wat dan ook met hem aan het doen bent, dan kan het zijn dat er situaties voorkomen waar je niet happy van wordt.

Je kent die momenten wel, de momenten waarop je zit te wachten op zijn bericht en je niets terugkrijgt. Of het moment waarop je zelf maar de stoute schoenen aantrekt en hem mee op een tweede date vraagt, omdat jullie eerste date alweer twee weken geleden is en hij alleen maar reageert met ‘is dat alweer twee weken geleden’?! Doodse stilte.

Jij hoort een ‘hell yes’ te zijn, en geen optie.

In dit tijdperk waarin we continu op WhatsApp zitten, waarin we vrijwel niet meer bellen maar wel ontzettend veel online zijn én heel goed bereikbaar, weet je dat iemand je berichtjes ontvangt en leest. Vrijwel direct, of in ieder geval binnen een dagdeel. Iemand hoeft niet gelijk te reageren. Maar geloof ons maar, als hij jou écht ziet zitten, dan reageert hij echt geen dag later.

Dan reageert hij wanneer hij kan, dan vraagt hij jou mee op een date, en dan geeft hij genoeg hints waardoor je weet dat hij je echt wel ziet zitten. En dat is precies de simpele test:

Jij hoort een ‘hell yes’ te zijn, en geen optie. Als je niets ontvangt, of continu wordt afgewezen met een simpele ‘sorry, het komt toch niet uit’ of een andere onzin smoes, dan ben je geen prioriteit. En dat hoor je wel te zijn. Hij hoort jou te willen contacten, jou te willen daten, net zoals jij dat ook met hem wil.

Kortom, wil je weten of hij jouw tijd waard is? Bedenk gewoon heel simpel of jij zijn ‘hell yes’ bent. Je weet zelf wanneer het een ja is en wanneer een nee. Zie het onder ogen, en ga anders op zoek naar een leukert waarvan je wel zijn ‘hell yes’ bent. Daar word je veel gelukkiger van.

Reageer op artikel:
Met deze simpele test kom je erachter of hij jouw tijd écht waard is
Sluiten