Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love & Seks 27 okt 2019

Met deze spelletjes in de liefde zijn alle single meisjes he-le-maal klaar

Single zijn is heus wel fijn. Zo kan je doen en laten wat je wilt, hoef je niemand te missen op reis én kan je heel veel mannen bekijken en beoordelen. Helaas brengt dat daten ook heel veel ellende mee. Kunnen we daarom alsjeblieft stoppen met deze idiote spelletjes? Bij voorbaat dank.

Met opzet ongeïnteresseerd doen

Oké, het is best leuk als hij heel even doet alsof hij je niet ziet staan. Maar met heel even bedoelen we enkele minuten, niet maanden tijdens het daten. Want eerlijk, wat heeft het voor zin? Jij wordt alleen maar onzeker en hij streelt zijn ego met iets negatiefs.

Proberen je jaloers te maken

Ook zoiets. Waarom zou je willen dat het meisje waar je zo gek op bent jaloers willen zien? En al helemaal treurig als meneer daar graag bepaalde situaties voor creëert. Nou goed, hij doet wel moeite.

Uren wachten met reageren op Whatsappjes

Maar wel duizend keer online komen. Denk hij dan écht dat je dat niet door hebt? Sukkel.

Alles in het grijze gebied laten

Of jullie elkaar gaan zien, wanneer jullie elkaar gaan zien of je hem nou wél of niet mee moet nemen naar een familiedinertje. Alles blijft in een vaag, grijs gebied hangen. En zelfs als je hem de toch wel hele directe vraag stelt hoe het nu zit tussen jullie weet ´ie dat te omzeilen. Ver-moei-end.

Pull and push

Het ene moment geeft hij je de hele wereld en het andere moment laat hij je ´niets´ voelen. Het is altijd maar de vraag hoe zijn humeur is op die dag. Want hij kan hoteldebotel doen, of doen alsof het allemaal koud laat.

Je gebruiken als rebound

En als het echt een randdebiel is, doet hij dit ook nog om zijn ex jaloers te maken. Dit soort types moeten zo snel mogelijk het veld ruimen.

Geen initiatief tonen

Hij vindt het blijkbaar heel leuk om met je te zijn. Maar dan vooral als jij iets hebt bedacht en hem hebt uitgenodigd. Want zélf bedenken dat jij misschien wel op uitnodiging van hem ergens naartoe wilt? Nee, dat doet ´ie niet.

´Janken´ als je hem vertelt dat het over is

Omdat hij dan pas realiseert dat je toch wel héél leuk was. Too little too late.

Al dat wachten op Mr. Right is het waard:
Hoe langer je single blijft, des te beter is je volgende relatie

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Met deze spelletjes in de liefde zijn alle single meisjes he-le-maal klaar
Sluiten