Met deze tips heb je binnen no time een opgeruimd make-up tasje

Sjouw jij elke dag een propvol make-up tasje met je mee? De kans is groot dat je niet eens alles nodig hebt wat erin zit. Zo is 'ie binnen no time opgeruimd:

Gebruik een klein make-up tasje

De makkelijkste manier om te voorkomen dat je teveel make-up producten met je meesleept? Kies voor een klein tasje. Je zult je snel realiseren hoeveel je met je meebrengt als je merkt dat de rits van je tasje niet meer dicht wilt gaan.

Kies één van elk soort

We weten hoe verleidelijk het is om teveel lipproducten met ons mee te slepen, want wie weet willen we onze lipstick nog veranderen om vier uur ’s middags. Maar als je ruimte wilt besparen, is het handig te kiezen voor één product van elk soort. Dus één lipstick, één concealer en ga zo maar door. Het is moeilijk, maar je kunt het.

Stel prioriteiten

Je hoeft natuurlijk niet alle make-up producten mee te nemen die je de betreffende dag hebt gebruikt. Denk eraan wat je gedurende de dag nodig gaat hebben. Werk je je mascara écht bij als je aan het werk bent? Zo niet, dan kun je dit product echt thuis laten.

Gebruik producten die voor meerdere dingen goed zijn

Oftewel: make-up producten met een dubbele functie. Ontzettend handig, want dit bespaart veel ruimte. Denk bijvoorbeeld aan een lipstick die je ook als blush kunt gebruiken.

Daag jezelf uit

Deze tip is voor de echte daredevils. Daag jezelf uit en neem een keer géén make-up tasje mee. Je kunt in plaats daarvan een pouch meenemen die normaal gesproken om een make-up product heen zit. Bijvoorbeeld het zachte, stoffen zakje waar je Chanel poeder in zat. Hier passen hoogstens een paar make-up producten in, oftewel: de essentials.

Reageer op artikel:
Met deze tips heb je binnen no time een opgeruimd make-up tasje
Sluiten