Met deze tips is het lichaam van een Victoria’s Secret Angel ook voor jou binnen handbereik

Wat zijn ze toch prachtig, de Victoria's Secret Angels. Maar, niemand kan ons wijs maken dat deze dames zomaar 'gezegend' zijn met dit prachtige lichaam. Hoe zorgen deze Angels er toch voor dat ze zo mooi en slank blijven? Goed eten, maar ook trainen bij de beste fitness van New York. Maar niet iedereen heeft het geld om te trainen bij een peperdure sportschool. Niet getreurd, met deze tips kom je al een heel eind:

Vanessa Packer, mede-eigenares van de sportschool waar alle Angels sporten, gaf onlangs aan Business Insider tips die ze ook aan de Angels geeft. Het uiteindelijk verkrijgen van de ‘big wings’ lijkt opeens een stuk dichterbij.

Eet havermout als ontbijt

Havermout is krachtvoer. Het helpt je langer zonder eten vol te houden en het geeft je ontzettend veel energie. Daarnaast bevat havermout veel eiwitten, die zorgen voor herstel en opbouw van het spierweefsel. Meer spierweefsel betekent dat er meer calorieën worden verbrand.

Drink groene sappen

Packer is niet echt een voorstander van normale sappen, wel heeft ze één sap toegevoegd aan het dagelijkse patroon. Groene sappen zijn volgens haar perfect na een ochtend workout.

Kies ervoor om sommige ingrediënten over te slaan

Packer geeft aan dat je zo veel mogelijk van suiker af moet blijven. Maar ze adviseert ook om fastfood zeker uit de weg te gaan. Ze vindt het belangrijk dat er zelf wordt gekookt. Zo weet je precies wat de ingrediënten zijn die in je eten worden verwerkt en krijg je ook meer zelfvertrouwen in de keuken.

Luister naar je lichaam

Volgens Packer, is de ‘geen koolhydraten regel’ onzin. Af en toe mag je echt wel koolhydraten eten. Daarnaast is het belangrijk dat er een balans is tussen het wel en niet eten van koolhydraten. Goed luisteren naar je lichaam is een must.

Doe verschillende workouts

Ga niet altijd voor hetzelfde cardiolesje. Belangrijk is dat er genoeg verschillende vormen van beweging zijn. Ga een keer voor een yoga klasje in plaats van wéér aan de gewichten te hangen.

Neem je rust

Neem af en toe rust. Je hoeft niet elke dag te sporten, dat is ook helemaal niet goed voor je. Het is volgens Packer belangrijk dat je spieren ook de kans krijgen om te herstellen.

LEES OOK: Ongelooflijk: dit model verloor bijna 95 kilo na één snoeiharde opmerking

Reageer op artikel:
Met deze tips is het lichaam van een Victoria’s Secret Angel ook voor jou binnen handbereik
Sluiten