Met deze tips kun je zonder je lipgloss bij te werken onbeperkt eten en zoenen

Shiny is het nieuwe mat. Na een tijd van doffe lippenstift, mogen je lippen weer glanzen deze herfst en winter. Alleen jammer dat je dan constant lipgloss aan het smeren bent. Na iedere slok, hap of kus. Maar nu niet meer. Dankzij deze tips heb je de hele dag een sprankelende mond.

Maak je lippen glad

Voor een fonkelende, kissable mond, is het belangrijk dat je gezonde en gladde lippen hebt. Stap één is daarom: voorzichtig scrubben, bijvoorbeeld met je tandenborstel. Daarna breng je een lippenbalsem aan.

Gebruik lippenstift

Dat zorgt voor een mooie volle kleur. Een rode lippenstift met een blauwe ondertoon is het helemaal dit seizoen. Vervolgens ga je met een lipliner over je cupidoboog. Let op, je hoeft niet overal lipliner te gebruiken. De trend van de opvallende lipliner mag lekker in de jaren negentig blijven.

Maak je lippen mat

Het voelt een beetje vreemd, om je lippen eerst mat te maken, als je juist een glanzende mond wilt. Maar door je lippen te matteren, blijft de lipgloss straks langer zitten. Je kunt je lippen het beste mat maken door een transparant poeder aan te brengen met een latex sponsje. Dep voorzichtig het poeder op je mond. Het kan ook met een tissue en een kwast. Je legt dan het zakdoekje op je lippen en dept vervolgens het transparante poeder op je mond.

En nu lipgloss

Yes, smeren maar met je fonkelende lipgloss. Ga voor een sticky gloss, die heeft het langste effect. En nu lekker een potje zoenen met je lover.

Wil je trends van dit seizoen weten?

Klik op de foto voor 11 geweldige haar en make-up trends voor de herfst en winter van 2015.

Reageer op artikel:
Met deze tips kun je zonder je lipgloss bij te werken onbeperkt eten en zoenen
Sluiten