Met deze truc heb je nooit meer nagellak op je nagelriemen

We willen allemaal flawless nagels. De kleur moet niet alleen prachtig zijn, maar we willen onze nagels ook perfect gelakt hebben. Helaas hebben we allemaal dezelfde struggle: je schiet uit met je nagellak en het ziet op je nagelriemen. Maar vanaf nu hoef je nooit meer te dealen met die irritatie:

Vaseline is wéér je BFF

Vaseline staat al bekend als een wondermiddel. Het herstelt namelijk bijna élk droogplekje en het is ook nog eens goedkoop. Én vanaf nu redt het je weer van een beautyblunder.

Stap 1

Smeer een kleine hoeveelheid vaseline op je nagelriemen. De vettigheid van de vaseline zorgt er namelijk voor dat de nagellak niet hecht met je huid. Let op: Zorg er wel voor dat de vaseline alléén op je huid zit en niet op je nagel. Als dat wel gebeurt, verwijder het dan met nagellakremover. Anders kun je je nagel zelf niet mooi lakken.

Stap 2

Nadat je de vaseline op je nagelriemen hebt gesmeerd kan je je nagels lakken. Laat de nagellak zoals gewoonlijk drogen.

Stap 3

Zodra je nagels droog zijn kan je de vaseline met een watje eraf halen. Zo heb je direct een mini-manicure. Maar je kan het er uiteraard ook afwassen. Voilà, vanaf nu altijd perfecte nagels. Wat kan een vrouw zich nog meer wensen?

LEES OOK: Te leuk om niet te proberen: marble nagels

Reageer op artikel:
Met deze truc heb je nooit meer nagellak op je nagelriemen
Sluiten