Met deze truc kan je meer pizza eten met minder calorieën

Ben jij een ware pizzalover? Ben jij iemand die het liefst elke week of zelfs elke dag pizza eet en ken je de menukaart van de beste pizzeria in jouw buurt uit je hoofd? Toch kan het zijn dat je je elke keer een beetje schuldig voelt na het eten van een heerlijke pizza. Maar met deze simpele truc kan je meer pizza eten en minder calorieën binnen krijgen. Klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar dit keer is het echt waar.

Pizza is op elk moment van de dag lekker en je bent het nooit zat. Toch besef je je ook dat het nou niet het meest gezonde voedsel is wat je naar binnen werkt. Maar wij hebben geweldig goed nieuws voor je. Labdoor Magazine deed een onderzoek naar hoeveel vet en calorieën je kon besparen als je je stukje pizza eerst op een servetje legt die een gedeelte van het vet opneemt.

En wat bleek? Een slice peperoni pizza heeft 324 calorieën waarvan 117 van die calorieën bestaan uit vet. Als je de servet truc uitvoert, bespaar je jezelf 40 calorieën per pizza slice. Oftewel, je kan meer pizza eten voor dezelfde calorieën. En dat is wat echte pizza lovers willen.

Benieuwd hoe deze truc werkt? Kijk dan dit filmpje:

Reageer op artikel:
Met deze truc kan je meer pizza eten met minder calorieën
Sluiten