Met deze truc ziet je huid er na een nacht stappen de volgende dag weer perfect uit

Onmogelijk. Het klinkt simpelweg onmogelijk. Hoe is het nou mogelijk om na een avond keihard te stappen er er de volgende dag ook maar een beetje fatsoenlijk uit te zien? Precies, onmogelijk. Of toch niet? Met deze wel erg simpele beauty truc zorg jij ervoor dat je er de volgende dag (ondanks je hangover) fantastisch uitziet. Geef je huid een oppepper met de volgende super simpele en snelle truc:

Verschrikkelijk hoe je huid eruit kan zien na een avondje flink stappen. Dof, rood gevlekt, poriën zo groot dat je er bijna doorheen kan kijken, bultjes en nog zoveel meer ellende. Gelukkig hoef je er niet per se zo uit komen te zien de volgende dag. De oh zo fijne truc werkt als volgt:

Zo doe je het

Je pakt voordat je de deur uitgaat een bak die groot genoeg is om je gezicht in onder te dompelen. Het hoeft geen emmer te zijn, maar bijvoorbeeld een relatief grote Tupperware bak waar je normaal al je lekkere salades in bewaart (ja, we weten dat je nu alleen maar kunt denken aan pizza). Vul de bak vervolgens met kraanwater. Niet helemaal tot de rand, want dan kun je straks je gezicht er niet meer in dopen. Een half bakje moet voldoende zijn. Vul het water vervolgens aan met ongeveer een vijfde van je favoriete toner. Goed roeren en in de koelkast ermee. De volgende ochtend wordt je wakker met een walgelijke kater, maar kun je wel je gezicht dopen in de meest heerlijke koele poel. Alle narigheid zal verdwijnen: gezwollen adertjes, roodheid, zichtbare poriën etc. Vijftien seconden volhouden en vervolgens zachtjes droogdeppen met een schone handdoek. En voilà, ben jij nou wezen stappen?

Maar wacht..

Ben jij eigenlijk een meisje die het nooit ziet aankomen wanneer er een dusdanig lange nacht stappen op je wacht? Doe dan hetzelfde wanneer je thuis komt en gooi het mengsel in de vriezer indien je vroeg op moet. En voor de echte low budget ladies: hetzelfde idee met komkommerschijfjes doet gelukkig ook wonderen.

Reageer op artikel:
Met deze truc ziet je huid er na een nacht stappen de volgende dag weer perfect uit
Sluiten