Met deze truc zit je pony altijd précies zoals jij wilt

Wie een pony heeft of heeft gehad, kan de paniek nog voelen als je erachter komt dat je kam niet in in tas zit. Want een pony staat zó cool op de catwalk en in magazines, maar in het echte leven is 'ie zo eigenwijs als wat. Nooit blijft je haar op de juiste plek zitten. Tot nu dan.

Of je nou dik haar hebt of dunne lokken, super steil haar of met een slag, je pony zit nooit zo vol als toen je net de kapsalon kwam uitliep. De eeuwige strijd tussen wat jij wilt en wat het haar op je voorhoofd wil, kan zorgen voor een haat-liefde verhouding. Je houdt van je pony, van de sophisticated look die het je geeft, maar je haat dat het haar soms als een gordijn in het midden uit elkaar valt en dat je pony snel vet wordt.

Nooit meer ruzie met je pony

Onze haarexpert Mika van Leeuwen, topstylist bij Rob Peetoom verklapt aan ons hét geheim voor een goedzittende pony: kam met een dunne kam je pony in model. Vervolgens houd je met je ene hand de pony plat en met de andere kam je de pony een beetje tegen, je toupeert het een beetje. ‘Trek niet je pony omhoog bij het touperen, maar hou ‘m laag,’ zegt Mika. Doordat je het haar licht toupeert kan het geen kant op. De tegen gekamde haartjes houden de pony op z’n plek. Finish met een stevige doch luchtige lak. Tadaa, jou pony-dag kan niet meer stuk.

LEES OOK: Wait, what? Heb je met een pony meer matches op Tinder?

Reageer op artikel:
Met deze truc zit je pony altijd précies zoals jij wilt
Sluiten