Met dit product kun je blijven verven zonder je haar te beschadigen

Ben je niet te houden wanneer het gaat om het verven van je haar? Of maak je élke dag gebruik van een stijltang, waardoor je het gevoel hebt dat je haar steeds meer beschadigd? In de cosmetische industrie, is er een product wat jouw antwoord kan zijn: Olaplex. Het middel wordt gezien als hét extra hulpje voor kleurexperts én het het won onlangs de award voor meest innovatie beautyproduct.

Schade aan je haar kan vervelend zijn. Door teveel verven maar ook stijlen of föhnen kan je haar een flinke klap krijgen. Het wordt futloos en het heeft zelfs de kans om af te breken. Waar iedereen continu switcht qua hairdo, móet er wel een manier zijn om zowel de kleur als de levendigheid van je haar te behouden. En eindelijk is die manier er.

Schade aan je haar

Maar waar komt die schade dan toch vandaan? Wanneer je te vaak in de kappersstoel zit om een ander kleurtje te krijgen, of echt niet zonder die föhn of stijlstang kunt, worden er bepaalde verbindingen verbroken. Deze verbindingen zijn erg belangrijk. Het zorgt ervoor dat je haar stevig en gezond blijft. Wanneer de verbindingen worden aangetast ziet je haar er dof uit.

Olaplex is je antwoord

Toch denken beauty experts dat het antwoord op deze problemen er nu dan toch echt is. Haarkleurexperts, zijn razend enthousiast. De angst voor kleuren en beschadigd haar kan nu voorbij zijn. Belangrijk is dat Olaplex géén haarverf is. Het is puur en alleen een toevoeging aan het proces van kleuren. Met een driestappen behandeling, kan jouw futloze haar weer helemaal shiny aanvoelen. Te gek toch!?

Olaplex gebruikt een bijzonder ingrediënt dat ervoor zorgt dat de kapotte verbindingen in je haar worden hersteld. Het bevat geen siliconen, geen phthalaten, geen oliën of polymeren en het is geschikt voor vrijwel ieder haartype. Naast dat het de beschadigingen in je haar helpt te verdwijnen, blijft de kleur ook nog eens langer zitten. In drie stappen heb je sterk, sprankelend en gezond haar.

Stap 1

Allereerst voegt je kapper Olaplex toe aan de kleuring. Kies je ervoor om niet te kleuren, maar voor een herstellende behandeling? Dan brengt je kapper het aan met verdund water.

Stap 2

Wanneer je kleuring is aangebracht en het vervolgens weer is uitgespoeld brengt de kapper de het tweede flesje aan.

Stap 3

De laatste stap is puur en alleen voor jezelf. Een keer per week breng je een goede hoeveelheid aan in je haar. Laat het tien minuten intrekken en was je haar vervolgens goed, met een shampoo en conditioner.

Je haar zal sterker, gezonder en fabulous aanvoelen. Wat wil een vrouw nog meer?

LEES OOK: 11 x geweldige tips om je haar langer dan ooit te laten groeien

Reageer op artikel:
Met dit product kun je blijven verven zonder je haar te beschadigen
Sluiten