Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 11 mei 2018

Hele dag met honden knuffelen? Dan zijn deze banen perfect voor jou

Sta je aan het begin van je carrière of wil je juist een switch van 180 graden maken? Dan hebben wij de perfecte banen voor je op een rij gezet. Tenminste, als je met honden werken überfantastisch vindt.

Met honden werken moet wel één van de leukste dingen zijn die er bestaan. Hallo, kan je ooit genoeg krijgen van de fluffy viervoeters? Precies.

Met honden werken

Een carrière in de hondenbizz is helemaal niet zo ver weg als je misschien denkt. Bij de volgende banen ben je er namelijk 8 uur per dag mee bezig.

1. Dierenasiel

Het is niet alleen ontzettend goed voor je karma, maar ook nog eens goed werk. Heb je er al eens aan gedacht om in een dierenasiel te werken? Dan kun jij voor de honden (en andere dieren) zorgen tot ze een baasje vinden.

2. Hondenoppas

Wie een vakantie naar Curaçao (of noem een andere tropische bestemming) boekt, kan niet de Labrador meenemen. Door jezelf in te laten huren als hondenoppas zorg jij ervoor dat de honden genoeg aandacht krijgen en de baasjes met een gerust hart weg kunnen.

Of als de baasjes simpelweg veel werken. Het hondje moet immers ook uitgelaten worden. Over een win-win situatie gesproken.

3. Fotograaf

Goed met camera’s? Dan is de functietitel fotograaf misschien wel iets voor jou. Of nog beter: hondenfotograaf. Het is nog best een klus om die hondjes goed op de foto te krijgen, dus je hoeft je geen moment te vervelen.

4. Marketing

Laat je creatieve brein los op de marketingafdeling van een merk dat ook maar iets met dieren te maken heeft. Van hondenvoer tot kekke pakjes voor viervoeters, grote kans dat je hier wel een kantoorhond tegen het lijf loopt.

5. Hondencafé

Vergeet kattencafé’s, misschien kun je wel in een hondencafé aan de slag. Of nog beter: richt je eigen hondencafé op. Je moet er uiteraard wel wat skills voor bezitten, maar dan is de kans wel groot dat Beautify erover wil schrijven.

Reageer op artikel:
Hele dag met honden knuffelen? Dan zijn deze banen perfect voor jou
Sluiten