Inga Stoit
Inga Stoit Nieuws 20 mei 2018

Zo leuk! Je kunt nu samen met je hondje dobberen op een opblaasbed

Wij zijn gek op opblaasbedden en ook op onze hondjes. Ons lieve huisdiertje, is het liefst de hele dag aan onze zijde. En dat kan nu zelfs op het water. Er bestaat nu namelijk voor jullie samen een opblaasbed, één voor jou en één voor hem of haar; waar jullie samen op kunnen dobberen.

Stond jouw hondje ook te blaffen wanneer jij het water in ging zonder hem of haar? Voortaan gaan jullie lekker samen. Jullie kunnen namelijk samen dobberen op een opblaasbed. Hoe gezellig is dat?

Dobberen met je hondje

Jij ligt op een groot opblaasbed en jouw hondje ligt op een mini variant daarvan. Zo kunnen jullie altijd gezamenlijk te water. Op deze manier hoef jij niet langer die natte hond af te drogen, het beestje blijft voortaan lekker droog.

opblaasbed hond

Opblaasbed

Naast het leuke roze kleurtje is er ook een jacht model. Jullie dobberen dan samen op een matchy jacht. Je kan het leuke opblaasbed hier aanschaffen, houd er rekening mee dat je wellicht wel portokosten zal moeten betalen. Maar hé, dan hebben jullie samen wel echt het meest schattige opblaasbed ooit.

Reageer op artikel:
Zo leuk! Je kunt nu samen met je hondje dobberen op een opblaasbed
Sluiten